Şimdi Ara

Yazın mesajla red yediğim kıza okulda nasıl bakmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazın wpden açıldım kıza 2-3 gün konuştuk sonra reddetti, okul zamanı napacam şimdi hiç düşünmemiştim bunu görünce istemsiz gülerim abi ben , sıkıntı olur mu sizce ? ne yapmalıyım nasıl bakmalıyım hiç bi şey olmamış gibi mi davranmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbiSnickers -- 24 Ağustos 2016; 2:53:06 >

• Gül daha iyi olur niye güldün diye mesaj atar dalgana bakarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Yazın mesajla red yediğim kıza okulda nasıl bakmalıyım

• Kızın önünde moonwalk yaparak geç bu onu etkiliyecek ayrıca sen beni neden red ettin diyip emmeye başla onu karşı çıkarsada monta mıçarak bayıltarak em onu
  • hiçbirşey olmamış gibi kızın yanından geçerken mimiklerine felan dikkat et kızı görünce bak ben seni umursamıyorum tavırlarına felan girme yoksa reddettim ya şuna bak nasıl koymuş diye felan düşünür sanki tanımadığın birinin yanından geçiyormuşçasına rahat ve ifadesiz davran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi back2back -- 24 Ağustos 2016; 3:18:05 >
  • Vodafone redle mi redledi yoksa red kitle mi xdxdxdxdxfxddzxfd :dddddddf eheueheuheueheheue

• Dostum taktik şu:
    Pek sallama.

Hal hatır bile sorma.
    Soğuk davran.
    Gelip hal hatır sorsa aranızdaki diyalog:
    -naber kerimcan
    -iyi
    -...
    -...

Hafif hafif tersle ama bak ölçüyü kaçırma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

Kızın önünde moonwalk yaparak geç bu onu etkiliyecek ayrıca sen beni neden red ettin diyip emmeye başla onu karşı çıkarsada monta mıçarak bayıltarak em onu

Son bir iki üç dört ; ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ve hah hah hah hah hah hah hah hah ve haha haha haha haha haha ve hahah hahah hahah hahah hahah hahah.

• Emici ve delici bakışlar at
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moonel

Vodafone redle mi redledi yoksa red kitle mi xdxdxdxdxfxddzxfd :dddddddf eheueheuheueheheue

böyle iğrenç espiri duymadım aga bu nedir ya
  • kızı kaybetmek istemiyorum belki geri döner yok mu tavsiyesi olan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.