Şimdi Ara

YAZIN LYS Mİ ÇALIŞALIM YGS Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle ilginizden dolayı teşekkürler 11.sınıf bitti şimdi ygs-lys ye hazırlanacağım kafamı karıştıran bi soru var başlıktaki gibi

YAZIN LYS Mİ ÇALIŞALIM YGS Mİ ?

BÖLÜM MF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen1234 -- 8 Temmuz 2013; 2:20:22 >

• en cok eksik neredeyse oraya calısılmalı
  • Bence yazın ygs-lys karışık çalış sınav ayrımı yapma, zaten ygs yaklaştıkça sanki tek sınav ygs'ymişçesine ygs'ye çalışırsın panikle. Bu arada ygs'ye gereğinden fazla vakit ayırma. Lys her zaman çok daha önemlidir, bunu sonuçlar açıklanınca daha iyi anlıyor insan.
  • Yazın YGS çalış. Eylül gibi LYS'ye başla. LYS, yıl boyu sistemli ve düzenli olarak çalışman gereken bir sınav çünkü. Ben böyle yapmadığım için şu an çok pişmanım.
  • ygs türkçe ve sosyali kesinlikle bitir gerisi sene içinde rahat sayısalsan tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs çalışacaksın.Ygsye hiç çalışmadan lysye çalışmaya başlamak saçma olur bence.
  • Hala kararsızım başka yerlerde bakıyorum oralarda da hep lys çalışın diyolar tecrübeli arkadaşlar daha çok ilgilenirse sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım yaz aylarını ciddi anlamda ygs çalışarak geçirmelisin.Eylülde okul başlarken ygs'yi bitirdim diyebilmelisin.Okulla birlikte lys çalışmalı ve konularını hallettiğin ygs için soru çözmelisin. Tabi ki bu benim fikrim. Kolay gelsin sana
  • ygs yi konu olarak bitir gerekli gördüğün kadar soru çöz,lysye falan başlayıp olayı dallandırıp budaklandırma
    eylülden sonra da ygs deneme+lys şeklinde devam
  • ygs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNCEL! Tecrübesi olan arkadaşlar lütfen paylaşsın herkes yararlansın.
  • Nasıl bir öğrenci olduğuna bağlı eğer mantığına güveniyosan ygs yi son 3 aya bırak halledersin biz bırakmadık salaklık ettik çok iyi biliyorum o duyguyu önce olan sınav ygs olduğu için hep ona çalışasım geliyodu.En iyisi ygsye 3 ay kalana kadar lys çalış kalan 3 ayda ygsyi halledersin tabi temelin varsa.
  • Ben kendi adıma matematiğim çok iyi ygs gelince yapıyorum sadece şu ezber kuralları olan sayı tabanları vs. yapamıyorum ama ygs Türkçe dersim berbat helede dil bilgisi tarihten hiç birşey bilmiyorum coğrafyadan da hiç birşey ygs fende biyoloji 0 fiziği her türlü yapıyorum kimya yarım yamalak ezber bazı şeyler olduğu için 11.sınıf içinse matematiğim harika fiziğim güzel biyolojim iyi sayılır kimyam kötü son konular şu alfa beta ışımaları falan ezber şeyler genelde ezber olan bütün konular benim kötüdür tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen1234 -- 7 Temmuz 2013; 23:41:16 >
  • bu sene mezuna kalacak biri olarak tecrübelerimden yazıyorum

Bence yazın ygs çalışmalısın matematik ve türkçeden bayağa bi yol katetmelisin sosyali bence biraz sonlara salla mat fen iyice hallet sonra sosyal
    şuan çalıştğın lys fazla işine yaramaz zaten lys de ygs temeline dayanıyor azda olsa okul başlayınca lys ye başla ve okul konularıyla beraber lys yi götür derim ben
    Sosyali sonlara salla dememin nedeni ise benm temelim fazla iyi değildi ygs için başlarda zaten sos. dan 20 soru felan anca görüyrdum denemelerde ilerleyen zamanlarda netlerin bi yerde tıkanıyor örn . 2 3 deneme üst üste 120 küsür yaptın ozaman sosyala başla tabi seni bilemem dereceyemi oynayacan orta hallimisin ama benm çevremde çok kişi ygs de sosyali çözemedi zaman yetmediği için .
    Eğer çok iyi ygs m diyorsan yazın sos . konularının tamamını da bitir. :)
  • ygs çalışın yazın, eylül gibi ciddi ciddi lys'ye hazırlanın
  • Benim için zaman her zaman sıkıntıdır sınavda mesela matematiği feni yaparım önce Türkçeye gelirim tam Türkçe bittiği sıralarda sürede biter YGS den bahsediyorum
  • Bu sene ygs-lys olacaklar uplayalım!
  • up
  • 11. Sınıfı hakkıyla bitir. YGS biyoloji çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperen1234

Benim için zaman her zaman sıkıntıdır sınavda mesela matematiği feni yaparım önce Türkçeye gelirim tam Türkçe bittiği sıralarda sürede biter YGS den bahsediyorum

Ygs nin amacı zaten zamanla yrşmak eğer zaman sıkıntıysa şuan sosyali felan boşver türkçeyi min. da çözmek içn şuan uğraş ben kndimden örnk vereyim .
    Anlama yorumlamada sıkıntım yok ama dil bilgiisinde temelden gelen bi eksiklik var hala çözenedm onu benm o sorulara 1 dk den fazla vaktım gidiyordu pratiklik yoktu soruda düşünüyordum belle sorulara prtiklik kazandırırsın paragraflarıda mn yaptıın zaman , zaman hallolur.
    Zaman hallolduu zamanda sosyala başla işte :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.