Geçen senede aynı gazla girdim yaz aylarına ama dahada kilo aldım. 4 yıldır hiç durmadan kilo alıyorum. Boyum 1.78-1.80 civarı kilom ise 84 lise 1. sınıftayım ve yazın kilo vermek zorundayım. Sebebi ise okula yeni gelecek olan 9. sınıf kızlarından bi kaç tane ayarlayabilmek
Tavsiyeleriniz varmı. Kilo veren arkadaşlar 3 ayda en hızlı şekilde nasıl kilo ver bilirim?
bende almak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yediklerine dikkat et
Bende aynı dertten muzdaribim.Kilo vermem gerek kendime bir egzersiz programı yaptım. Yapabilirsen sende uygula gerçekten işe yarayacağını düşünüyorum. Tabi bunların yanında yediklerinede dikkat etmek şart. Programa gelirsem sabah 9-9:30 gibi yüzmeye gideceği ve 1-1.5 saat yüzeceğim. Eve geldiğimde 1 saat falan dinlenip P90X programını uygulayacağım(P90X i forumdan ve netten araştırabilirsin). Akşama doğru ise 2 saat tempolu bisiklet süreceğim. Hergün bunları yaparak ayda 5 kilo vermeyi hedefliyorum.
nekadar çok duysanızda metabolizma işte. senin için kilo almak ne kadar kolaysa benim içinde o kadar zor. ben zayıf biriyim istesem 1 aya 10 kiloya yakın verebilirim ama bir aya 2-3 kiloyu zor alırım