Şimdi Ara

Yazın Kilo Vermek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen senede aynı gazla girdim yaz aylarına ama dahada kilo aldım. 4 yıldır hiç durmadan kilo alıyorum. Boyum 1.78-1.80 civarı kilom ise 84 lise 1. sınıftayım ve yazın kilo vermek zorundayım. Sebebi ise okula yeni gelecek olan 9. sınıf kızlarından bi kaç tane ayarlayabilmek

Tavsiyeleriniz varmı. Kilo veren arkadaşlar 3 ayda en hızlı şekilde nasıl kilo ver bilirim?

• bende almak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yediklerine dikkat et
  • Bende aynı dertten muzdaribim.Kilo vermem gerek kendime bir egzersiz programı yaptım. Yapabilirsen sende uygula gerçekten işe yarayacağını düşünüyorum. Tabi bunların yanında yediklerinede dikkat etmek şart. Programa gelirsem sabah 9-9:30 gibi yüzmeye gideceği ve 1-1.5 saat yüzeceğim. Eve geldiğimde 1 saat falan dinlenip P90X programını uygulayacağım(P90X i forumdan ve netten araştırabilirsin). Akşama doğru ise 2 saat tempolu bisiklet süreceğim. Hergün bunları yaparak ayda 5 kilo vermeyi hedefliyorum.
  • Güncel
  • Ben diete 89 kilo başladım. Şuan 76 kiloyum. Konuma bakabilirsin.. Unutmaki diyet işi erkek işi herkes yapamaz iradeli olacaksın ;)
    http://forum.donanimhaber.com/m_59782166/tm.htm
  • nekadar çok duysanızda metabolizma işte. senin için kilo almak ne kadar kolaysa benim içinde o kadar zor. ben zayıf biriyim istesem 1 aya 10 kiloya yakın verebilirim ama bir aya 2-3 kiloyu zor alırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.