Şimdi Ara

Yazın bitirebilecek baba konular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
9
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygsyi nerdeyse bitirdim ramazanda tam tur tekrar edeceğim ondan sonra deneme. Mat biyo adına 11i iyi geçirdim kimya fizik de idare eder şekilde. Sene içinde zorlanmamak için ramazanda lysde uzun ağır konuları kendim halletmek istiyorum. Hangi dersten hangi konulara bakayım sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trigonometri limit türev integral bu 4 konuyu bitirirsin hemde rahat rahat millet eğimin nasıl bulunacağını hesaplarken sen sene içinde integral çözersin.Zaten dershane veya okulda bu konular tekrar anlatılır.O zaman da çok rahat öğrenirsin konuyu zorlanmadan.
  • bence türev, limiti bitir. integrali sene içinde halledersin. diğer derslerden de 11 konularına çalış. çünkü biyoloji, kimya, fizik, matematik anlamında 11 konuları gerçekten çok önemli. biyolojide sistemlerden lys'de 6-7 soru geliyor ortalama. kimyada hız, denge,kçç, molarite, hesaplama vb. zaten 15 soru yapıyor neredeyse. fizik desen manyetizma, dinamik, hız. bunların hepsi çok önemli konular. bunları tamamen hallet, hatta ygs bittiyse profesyonel ol bu konularda

• azernaxh kullanıcısına yanıt
    Bir de sayısalcı mısın bilmiyorum ama eğer sayısalcıysan sosyale de çalış. eğer ilk 10 bine girmek istiyorsan en azından 30 sosyal yapman gerek. gerçekten çok önemli sosyal. bana en az fen kadar faydası oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam hangi yayınları kullanıyorsunuz sb vr ka olarak?

• Türev limit kesinlikle bitmeli ve biter de. Onun dışında fiziğe pek bulaşma derim çünkü çok fazla konu var yazın bitirsen de tekrar etmeyince kesinlikle unutursun. Kolay kolay unutulmayacak konular limit türev trigo kimyadan da enerji hız denge asit baz.

Deep roots are not reached by the frost.
  • jonsnow1453 kullanıcısına yanıt
    Matematik için 345 ygs matematik endemik 15li deneme gür geometri fasikülleri fem geometri sb var

Fizik için yayın denizi puan fem final var çoğu hediye geldi 😜

Kimya ve biyoloji için puan fem var

Konu anlatım kullanmıyorum biyoloji için selin hocanın notları kimya ve fizik için 10 15 sayfalık önemli şeylerin olduğu defterim var

• D.Va kullanıcısına yanıt
    Okulda sadece mekaniği bitirebildik elektriği de kendim halledeyim sene içerisnde ara sıra genel telrar edip iyice kafama kazımayı düşünmüştüm 😜😜

İnşallah nejdet kirpi ile limit türevi halledeceğim

• Sistemleri tekrar et sonra kolay hatırlarsın. Elektriği hiç işlemediysen onu da bitir okul başlamadan. Fiziğin bir kısmını unutacaksın ama hatırlamak da kolay olacak sonra. Mayısta elektriği ilk kez çalışmak kötü olur bence.

Kimyada 2.dönemi tekrar et ve otursun onlar.

Geometri çalış iyi değilsen, iyiysen de soru çöz ihmal etme.

Matematik için limit çalış. Türevi çok zorlama bence, sene içinde sürekli türev çözemeyeceksin ve türevin ezber kısımları var. Sene içinde halledebilirsin bence. Ama zamanın kalırsa tabi ki bakacağın konu türev olsun.

Sayısaldan sıkılınca Türkçe-sosyal çalışabilirsin. Çok kitap okuyan bir insan değilsen günde 20-30 paragraf çözebilirsin.

Limit türev gibi konulara Eylül ayında bakmaya başlamayı düşünüyorum bende. Okulda bizim matematik konuları erken bitti ve hoca türevi de anlattı zor gelmedi pek belki de basit düzey anlattığındandır. Sosyalde kitap tavsiye yapar mısınız? Ya da internetten video falan dinlenmeli mi sizce? Bu hafta ygs denemesinden sosyal 20 fen 12 net yapmışım, biraz kendime geleyim diyorum. Organik kimya falan da çalışalım mı bu yaz

• Türev çok zor değil, ama basit de değil ve zaman alıyor biraz. Tekrar istiyor, pratik istiyor. Emek harcarsan yaparsın, ama üstünde YGS dersleri ile birlikte baya bir yük olacak, o yüzden zorlama demiştim.

Tarihte bir ara palme çözmüştüm ama pek işe yaramadı. Bilgi sorusu vardı hep çünkü ama YGS öyle gelmiyor. 11 ders kitabına bakarsın anlamadığın yerde internetteki notlara bakarsın hallolur o bence.

Coğrafyayı ben son ay hallettim, hocalara geldik izledim. Ama o dönem rahattım ben, hızı 2'ye alıp izliyordum ve ders dışı konuşmaları çok etkilemiyordu beni. Vural hoca ve coğrafyacı yakın, o nedenle araya muhabbet de giriyor. Sonuç olarak coğrafyada soru çözmedim. Okuldaki hoca güvender önermişti bir bak istersen.

Felsefeyi 11'de dinliyordum ben. O yüzden pek zorlanmadım seviyordum da zaten. İnternetten notlara bakılarak halledebilirsin bence bunu da.

Organik çalışmaya gerek yok bence ya. Unutulacak çünkü. 12'nin başlarında elektrokimya var, sonra karbon kimyasına giriş var bunlara bakabilirsin ama çok ilerlemesen de olur.

Senin fen de sıkıntılı ama biraz, yazın onu biraz ilerletmelisin. Çok zor ilerleyecek bir ders değil, hem YGS fen LYS için de oldukça önemli.

• Mat geo full bitirirsen çok çok iyi bir de fenlerin 11 .Sınıf konuları iyi olur .Zaten sene içinde çok fazla fen çalışacaksın

Fende sadece test kitaplarım var konu çalışabileceğim kitap yok. Kendimi hep biliyormuş gibi düşündüğüm gibi konu anlatım kitabı almamıştım. Sözel şeyler falan hatırlanmıyor, işlem olsa yaparım basınç konuları gibi.

Fizikte fem ygs-lys beyaz kitap var bide birey fizik kitabı var. Onda çözümler internette olduğu için güzel bir kitap olduğunu düşünüyorum

Biyoloji de de ygs de lys de simetri kitabı var. İkisine bakmam gerek değiş bence lys kitabı güzele benziyor.

Bide 9 da hoca palme ygs- lys soru bankasını aldırmıştı bir kısmı çözülmüş ona bakarım

Kimya sorun biraz xD doğru yapamıyorum genelde denemelerde

Bilgiyolunun bütün ygs lys föyleri de var ama boşlukları doldurma gibi bir sorun olduğu için kullanmam hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3EBADE74A -- 19 Mayıs 2017; 21:5:58 >

• Aynen sıkılıp yarısında bırakmıştım ben de, hiç kitap çözmeyen adamlarla aynı yaptım. Çoğunlukla yoruma dayalı sorular.

Benim de fende pek konu anlatımlı yoktu. Videolar izledim genelde. Ama fizikte 10.sınıf esen konu özetli çok yararlı olmuştu. Hala oluyor hatta optikte falan. Bahsettiğin FEM çok övülüyor. Ben çözmedim ama ikisini de bir şey diyemem seviyorsan kullan güzeldir muhtemelen.

Biyoda palme güzeldir. A-B kitapları var YGS LYS diye ayrılmamış biyolojide ayrılmıyor diye. Ama mutlaka çöz palmeyi. 9da aldığın olmaz, müfredat değişti.

YGS kimya en kolay düzelecek ders olabilir, biraz uğraş halledersin.

• Rhodesin gözü R kullanıcısına yanıt
    Denemelerde fen 30 üstü geliyor sene içşnde bayağı bakmıştım aynı şekilde geometri 8 9 un üstünde geliyor matematiğim 20 30 arası çok değişken ramazanda sb bitirmeyi planlıyorum.

Önerinşz için çok teşeşkkürler

• überraschung kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmiyorum daha önce ygs karekök mat bitirdinizmi ama sizce ne kadar sürede bitirilir bu kitap ? Behzatla paralel götürmeyi planlıyorum ama yaz çıkmadan bitirmem lazım 2 sini.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.