Şimdi Ara

Yazın Başımdan Geçen Olaylar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vaktim yok bir kısmını anlatıcam,daha sonra devamını anlatırım istek olursa,bu arada anlattıkarım gerçektir. Kurgu kısmı da vardır şüphesiz.

Bu yaz-eylül desek daha doğru-ailemle tatile çıkmıştık,şöyle sessiz sakin bir tatil beldesine.Tam da belde denemez kimseler yoktu çünkü.Babamın en yakın arkadaşının kafa dinlemek için yaptırdığı bir taş evdi. Biraz dağlık bir yerdeydi. Aşağıda deniz gözüküyordu evin bahçesinden. Yukarıda boylu boyunca çam ağaçlarıyla orman. Ilk gün yerleşme faslı,etrafı keşfetme şeklinde geçmişti.En yakın bakkal eve 2km ötedeydi. Yakınlarda bim yoktu,a101 yoktu.Erzağımızı alıp yerleştik eve.Ev çok garipti. Aşkı memnudaki bihterle behlülün evlerine benziyordu.Evin dışı da taştnndı içi de. Duvarlarda boğucu bir matlık vardı.Kapıdan içeri girince sol taraf mutfak ve sağ taraf geniş bir salondu.Salon gereksiz süslemelerle doldurulup daraltılmış gözüküyordu. Köşede bir içki vitrini ve bar sandalyesi vardı.Sağ köşede ise şömine.Ev 3 katlıydı. Ben 3. Kattaki odada kalacaktım. Annem ve babam ise 2. Katta.Ablam da yatak odasının hemen yanındaki odada kalıcaktı. Akşam oldu annem yemek hazırlamaya babam evi kilitlemeye koyuldu. Ben ise odamdan denizi izliyordum sessizce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakallı ördek yavrusu -- 28 Ocak 2015; 20:24:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• csb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesela Yani

csb

hadi canım

• Tamam.
  • Gelin csb yazyyorum diye csb yazylmaz

Csb yazmanyn da bir usulü,üslubu var.Gerçekmi? gibi anlatyp milletin kalbine aha diye indirtmen lazym
  • gelin zebani yazıyorum.

zebani
  • quote:

csb

Bunu yazmaya gelmiştim gidiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VezHack

quote:

csb

Bunu yazmaya gelmiştim gidiyorum

/>
  • Takip eden yok mu yav

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.