Şimdi Ara

YAZIM YANLISLARI!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sınavda paragraflarda bolca yazım yanlısı vardı dıkkat ettınız mı

• cantshutmymouth kullanıcısına yanıt
    metcezir :)
  • metcezirin altı çizili değildi
  • arkadaşlar yazım yanlışı vrdır sorusunda Türkçede bilim kurgumu olacakı o soruyu ne yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmmaster

arkadaşlar yazım yanlışı vrdır sorusunda Türkçede bilim kurgumu olacakı o soruyu ne yaptınız

sahidende
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalelim

metcezirin altı çizili değildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hærun

quote:

arkadaşlar yazım yanlışı vrdır sorusunda Türkçede bilim kurgumu olacakı o soruyu ne yaptınız

sahidende

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metcezir dogruydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geleceginmuhendisi

quote:

quote:

sahidende

+1

Yanlış alıntıladım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grejuva007 -- 23 Mart 2014; 21:06:36 >
  • quote:

quote:

sahidende

aynen aynen baktım yanı sıra bilim adamı falan var dedim ulan dh de vardı keşke çalışsaydım sonra baktım de eki ayrı yazılmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: aliogutcen

heryerde medcezir yazıyo filmi var gelgit olayı var vikipedi de bile medcezir yazıyo
  • http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.532f3891b76055.70771007 kullanım doğru edit:aratın bakın ben de öyle sanıyordum ama değilmiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 23 Mart 2014; 21:41:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantshutmymouth

quote:

heryerde medcezir yazıyo filmi var gelgit olayı var vikipedi de bile medcezir yazıyo

Bi de tdk ya bak derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

quote:

quote:

Bi de tdk ya bak derim

tdk olayında haklısın
  • Metcezirdir doğrusu. Arapçada medd olduğu için herkes medcezir sanar onu. Televizyonlarda yanlış yazıyor. Ayrıca yayınlanacak yazıyor tv ler ama doğrusu yayımlanacaktır onun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Metcezirdir doğrusu. Arapçada medd olduğu için herkes medcezir sanar onu. Televizyonlarda yanlış yazıyor. Ayrıca yayınlanacak yazıyor tv ler ama doğrusu yayımlanacaktır onun.

YAYIM KİTAP DERGİ GAZETE VS. İCİN

YAYIN TV SINEMA VS. İCİN
  • kardeş orda türkçe sorularını hazırlayan kontrol eden göz atan onca adam bunlar türkiyenin en iyi ünilerinden mezunlar hata yapmazlar diye bir şey yok ama birinin hatasını öteki hemen yaklar o kadar adamın yakalayamadığı hatayı sen biraz zor yakalarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipriyalli defter

kardeş orda türkçe sorularını hazırlayan kontrol eden göz atan onca adam bunlar türkiyenin en iyi ünilerinden mezunlar hata yapmazlar diye bir şey yok ama birinin hatasını öteki hemen yaklar o kadar adamın yakalayamadığı hatayı sen biraz zor yakalarsın

''yüzyıl,iki yüz yıl,üç yüz yıl'' bu dogru mu sence
  • quote:

quote:

kardeş orda türkçe sorularını hazırlayan kontrol eden göz atan onca adam bunlar türkiyenin en iyi ünilerinden mezunlar hata yapmazlar diye bir şey yok ama birinin hatasını öteki hemen yaklar o kadar adamın yakalayamadığı hatayı sen biraz zor yakalarsın

soruyu görmeden yorum yapmam belki sana yanlışı sordular nerden bileceğim ben

• quote:

quote:

quote:

soruyu görmeden yorum yapmam belki sana yanlışı sordular nerden bileceğim ben

paragrafta gecıyordu.yanlısı ıstemıyordu soruyla alakalı degıl sadece sınav yonetımının yanlıslarını soyluyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.