Şimdi Ara

Yazılımcılıkla ilgili birkaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • #Arkadaşlar internetten zor olup olmadığını öğrenmek için iş ilanlarına baktım bitane si var html,css ve asp.net te uzman bi kaçtanede adını duymadığım programlama dili. Bir sürü web yazılım dili ne işe yarıyacak bence her platformdan 1 tane. Forumlar da açılmış konulara bakıyorum kolay diyolar böyle nasıl iş bulacağız zaten bu günlerde bilişim sektörünü çok kişi istiyor ne düşünüyorsunuz?#
    #"Birde para çok diyolar yazılımda tabi kendini geliştirirsen ben geliştirebileceğimi ve sektörede en iyilerin arasında yer alabilecek kapasitem olduğunu düşünüyorum aylık ne gibi paralar alırım sizce?"#
    Son sorumda istesem cerrah olabilecek biriyim ama doktorluğu kesmeyi kanı vs. sevmiyorum ama bilgisayarı filan seviyorum ama doktorluk gibi iyi para alan bir dal istiyorum bence buda yazılım."# cevaplarınızı bekliyorum. Yada önerebileceğiniz yüksek maaşlı sayısal bölüm varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mühendislik baya bi değişen bişey yani bu para veya başka şeylerle de alakalı ama en çok (Bence) işini sevmeye bakıyor .
    Öncelikle sen her gün sanat değilde angarya iş yaptığını düşüneceksen muh olma . Çünkü mühendis demek bişey demek değil önemli olan bişey yapabilmek .
    Söyle ki muhendislikte ticaret de var sanatta kariyer de dolayısıyla da para da ama bence en önemlisi başta olması gereken işini sevme gerisi (para Vs) hikaye bence çünkü hepsi olacak veya kazanilabilecek şeyler ama bu değil.
    O yüzden fazla takma muhendislikte hiç bir şey garanti olamıyor çünkü kendini geliştirmek önemli üniversite yetmiyor .

• Para icin yapacaksan yapma dayanamazsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.