Bildirim
Yazılımcı olup zengin olabilir miyim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
hayır maaşlı hiçbir çalışan zengin olamaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şuanda mucizevi bir şekilde yazılımcı olsan ve 10bin tl maaş alsan zengin olabileceğini mi zannediyorsun?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kafayla olamazsın
Zengin olacam para kazanacağım kafasıyla bu sektöre girmeye çalışan kısa sürede pes eder.
Bakış açın şu şekilde olmalı ben beceri kazanacağım vasıf edineceğim sektör de bana değer biçecek
Öğrenmeye Google kullanarak başlayabilirsin, bilgisayarla yakın birisin zaten yaparsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRI CLICK 0.7 -- 6 Mart 2022; 12:48:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazılım takım lideride olsan köşebaşındaki büfeci kadar kazanamazsın.
-
Tabi,su içip sabah 5 te de kalkarsan 3 aya Elon Musk olursun
-
Her sabah erken kalk, yürüyüşe çık, bol su iç, güneşi selamla ve asla pes etme
-
Oku memur ol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtdışına çalışırsan olursun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu kafayla olamazsın
![]() Zengin olacam para kazanacağım kafasıyla bu sektöre girmeye çalışan kısa sürede pes eder. Bakış açın şu şekilde olmalı ben beceri kazanacağım vasıf edineceğim sektör de bana değer biçecek Öğrenmeye Google kullanarak başlayabilirsin, bilgisayarla yakın birisin zaten yaparsın ![]() |
Yazılım takım lideride olsan köşebaşındaki büfeci kadar kazanamazsın. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X