Şimdi Ara

YAZILIM MÜH VS BİLGİSAYAR MÜH?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ OKUSAM DA YAZILIMA YÖNELECEĞİM. SİZCE HANGİSİNİ OKUMAK DAHA MANTIKLI. İKİSİDE TAM BURSLU OLACAK. İNTERNETTEN OKUDUĞUMA GÖRE YAZILIM MÜHENDİSLERİ DAHA AZ İŞ BULUYOR. BİLGİSİ OLANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

• quote:

Orijinalden alıntı: basketci7

ARKADASLAR BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ OKUSAM DA YAZILIMA YÖNELECEĞİM. SİZCE HANGİSİNİ OKUMAK DAHA MANTIKLI. İKİSİDE TAM BURSLU OLACAK. İNTERNETTEN OKUDUĞUMA GÖRE YAZILIM MÜHENDİSLERİ DAHA AZ İŞ BULUYOR. BİLGİSİ OLANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

Bilgisayar mühendisliğinde işin mutfağını daha çok öğrenirsin aslında ama ülkemizde bazı üniversitelerde yazılım mühendisliği olsa dahi bilgisayar mühendisliği gibi eğitim verilebilmekte. Düşündüğün okulları yazarsan eğitim programlarına bakıp sana avantajları ve dezavantajları olarak anlatabilirim.

Bu arada Bilgisayar Mühendisliği için Gebze Teknik Üniversitesi'ne bakmanı öneriririm.
    Ana konu =>http://forum.donanimhaber.com/m_118791022/tm.htm

• Tesekkur ederim gebze teknik üniversitesi yerine bazi ozelleri tam burslu düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basketci7 B kullanıcısına yanıt
    Hangi özelleri düşünüyorsun. Hepsinin iyi değil BM. İyi bir eğitim veren sabancı var bildiğim. Bir tane daha vardı hatırlayamadım.

• Bilgisayar konusunda Odtü Kıbrısa bak derim eğitim ve hocalar Ankara'daki ile aynı.Tabi sınavlarda.Çok maliyetli de olmuyor.

• Dogus universitesi kafama yatti

• Mertksk1912 M kullanıcısına yanıt
    Arastiracagim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • basketci7 B kullanıcısına yanıt
    Doğuş BM'de bildiğim kadarıyla iyi değil. Araştırmanızda öğrentim üyelerinin akademik yayınlarına ve doktoralarını nerede yaptıklarına bakın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.