Şimdi Ara

Yazılım mı Donanım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet abilerim, ablalarım bu sene sınavdan yeni çıktım ve puanım her üniversitenin mühendislik bölümlerine yetiyor diyebilirim.
    Benim aklımda EE ve Bilgisayar Mühendislikleri var. EE Donanım, Bilgisayar Yazılım ağırlıklı olduğu için böyle bir konuyu bu başlığa açmaya karar verdim
    Sizce yazılıma mı donanıma mı yatkın olduğumu nasıl anlarım? Derslerini almadan böyle bir şeye karar vermek çok zor geliyor.



  • Kesin bir sonuç olmamak ile birlikte benim bu konudaki kriterim insanlarla uğraşmak istiyor muyum olmuştu, ben bu sebeple bilgisayar içinde yazılımı seçmemiştim daha çok bilgi işleme yönelmiştim. Ama bence EE daha avantajlı çünkü ben bilgisayarın alanında istediğini (yazılım, donanım) yapabilirsin ve bunun yanında imza yetkinde olur ki EE İnşaat alanında da çalıştığı için ve inşaat şuan Tr de yükselen tek sektör olduğundan daha avantajlı şimdiki aklım olsa EE yazardım.
  • hayal gucu genis biriysen uretkensen ve surekli arastirip ogrendiklerinle heyecan duyan biriysen kesinlikle yazilimci olman gerekir. donanimcilik daha cok kafa dinlemeye yonelik bir bolum. aksama kadar o parca senin bu parca benim sunu suraya tak bunu buraya oldu bitti.. en baba iscilikte kaliteyi getirip yapilan yazilimlara destek cikarsin.. sende yazilimci ruhu var bence.. xD

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.