Şimdi Ara

Yazılım kursu? Başarısoft Akedemi, Kariyer Mimarı, Bilişim Eğitim M., Bilgeadam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kurslar için bugün görüşmeye gittim.

1- Bilge Adamla görüştüm Nakit 5,500 fiyat çıkardı ama tam tatmin olamadım

2- Bilişim Eğitim Merkezine gittim nakit 5,900 fiyat çıkardı ama hiç ama hiç tatmin etmedi.

3- Başarı Soft akedemi ye gittim nakit 3,600 fiyat çıkardı aslında tatmin oldum ama terettütüm internette referansları bulamadım ve sadece hafta sonu eğitimi olması benim için dezavantajdı.

4- Kariyer Mimarı ile görüştüm kampanya varmış - ki herzaman oluyor- nakit 3600 fiyat aslında hoca ilede görüştüm ama internette 1-2 olumsuz yorumdan sonra moralim bozuldu.

arkadaşlar bu firmalar hakkında son 1 yıl içinde görüşen eğitim alan varmı yada şu firma var ona da bak dediğiniz varmı?

interneetteki genel algı şu kursa para harcama kendin çalış. ama şu var kendin bir noktaya kadar çalışıyorsun takıldığın noktada gel bana mantığını anlat diyebileceğiniz muhattap yok 50 tane foruma konu açıyorsun 1-2 cevap oda senin sorunu karşılamıyor. bu nedenle kurs düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robinex -- 2 Ağustos 2016; 19:36:38 >

• Hocam meraba ben Kariyer Mimarı Beylikdüzü kampüsünde eğitimimin 5. ayına girdik C# üzerine iyi fiyat çekmişler ben 4200 vermiştim peşin neyse onu geçelim eğitim olarak eğer derse geleceksen beylikdüzü kampüsünde Yücel hocanın dersleri diye gelirsen daha iyi olur reklam yapmıyorum pof poflamıyorumda kimseyi ama benim bu 5 aylık süreçte bu kadar ilgili alakalı ve yazılımı üstten değil en ince ayrıntısından anlatıp uygulaması hoşuma gitti daha öncede bi kaç hocadan eğitim almıştım farkı o zaman anladım . Bir diğer konu olarak evet kendin bir noktaya kadar geliyosun devamının da destek çok önemli ama ilk etapda böyle C# yazılım uzmanlığı kursuna gelirsin belki zamanla c# ı seversin gördükçe ama değişir belki seni tatmin etmeyebilir başka dillere yoğunlaşmaya başlarsın bu tamamen sana bağlı . Evet kursa geldim 7 8 ay boyunca bitirince yazılım uzmanı olucak diyede gelme kursta alabileceğin sadece temel düzeydedir ve mantığını almandır ondan sonrası sana kalmış birşey kardeşim .

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimgultepee

Hocam meraba ben Kariyer Mimarı Beylikdüzü kampüsünde eğitimimin 5. ayına girdik C# üzerine iyi fiyat çekmişler ben 4200 vermiştim peşin neyse onu geçelim eğitim olarak eğer derse geleceksen beylikdüzü kampüsünde Yücel hocanın dersleri diye gelirsen daha iyi olur reklam yapmıyorum pof poflamıyorumda kimseyi ama benim bu 5 aylık süreçte bu kadar ilgili alakalı ve yazılımı üstten değil en ince ayrıntısından anlatıp uygulaması hoşuma gitti daha öncede bi kaç hocadan eğitim almıştım farkı o zaman anladım . Bir diğer konu olarak evet kendin bir noktaya kadar geliyosun devamının da destek çok önemli ama ilk etapda böyle C# yazılım uzmanlığı kursuna gelirsin belki zamanla c# ı seversin gördükçe ama değişir belki seni tatmin etmeyebilir başka dillere yoğunlaşmaya başlarsın bu tamamen sana bağlı . Evet kursa geldim 7 8 ay boyunca bitirince yazılım uzmanı olucak diyede gelme kursta alabileceğin sadece temel düzeydedir ve mantığını almandır ondan sonrası sana kalmış birşey kardeşim .

cevap için çok teşekkürler. bu kurslara giden biri olmanız ve özellikle kariyer mimari olması ilgimi çekti bende şişlidekine gitmeyi planlıyorum.

amacım zaten temeli almak ben üzerine o aldığım eğitimle kendim projeler hazırlamak istiyorum zaten.

• Kendinizin proje üretmeniz için bu kursu bitirdikten sonrada tekrarlar yaparak ancak hiç bir yerden yardım almadan yapabilmeniz için 2 sene gerekli size :)
  • Uzmanlık belgesi verenler hangileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar hocam
    Yazılım bilgin ne seviyede? Benim de sıfır yalnız kursa gidecek durumum yok. Kurslarda nasıl bir yol izliyorlar konuştun mu veya araştırdın mı?
    Ben python ile başlamayı düşünüyorum.
  • robinex kullanıcısına yanıt
    bilge adam alanında 1 numaradır ama nerede eğitim alacaksan %40 eğitim yeri %60 sende bitiyor olay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.