Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama bilgisayar mühendisliğinde okul farkı ne kadar önemli olur ? (İngilizce bilen birisi için) Sanki iş öğrencide bitiyor gibi ' mesela bir odtü de okumakla başka bir üniversite okumak arasındaki farklar neler ? (Yazılım bilmediğim için soruyorum )
quote:
Orijinalden alıntı: MRTAKTS
Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama bilgisayar mühendisliğinde okul farkı ne kadar önemli olur ? (İngilizce bilen birisi için) Sanki iş öğrencide bitiyor gibi ' mesela bir odtü de okumakla başka bir üniversite okumak arasındaki farklar neler ? (Yazılım bilmediğim için soruyorum )
bi yerde dediğin doğru ama ne olursa olsun odtü bilkent gibi üniversitelerle ya da özel üniveristelerle sıradan üniversiteler arasında çok büyük bi fark var
this-is-itT
kullanıcısına yanıt
çok büyük fark olduğu aşikar zaten de , işte o farklar ne :) sadece isminden dolayı piyasada rahat iş bulması mı yoksa neler ; gerçekten bilmediğim için soruyorum
quote:
Orijinalden alıntı: MRTAKTS
çok büyük fark olduğu aşikar zaten de , işte o farklar ne :) sadece isminden dolayı piyasada rahat iş bulması mı yoksa neler ; gerçekten bilmediğim için soruyorum
iş konusunda zaten adamlar isim nedeniyle 1-0 önde başlıyorlar. eğitim konusunda adamlar sistemi oturtmuş senden mezun olduğunda beklenecek olan neredeyse herşeyi sana öğretiyorlar.