Şimdi Ara

yazılım konusunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama bilgisayar mühendisliğinde okul farkı ne kadar önemli olur ? (İngilizce bilen birisi için)
    Sanki iş öğrencide bitiyor gibi ' mesela bir odtü de okumakla başka bir üniversite okumak arasındaki farklar neler ? (Yazılım bilmediğim için soruyorum )

• quote:

Orijinalden alıntı: MRTAKTS

Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama bilgisayar mühendisliğinde okul farkı ne kadar önemli olur ? (İngilizce bilen birisi için)
    Sanki iş öğrencide bitiyor gibi ' mesela bir odtü de okumakla başka bir üniversite okumak arasındaki farklar neler ? (Yazılım bilmediğim için soruyorum )

bi yerde dediğin doğru ama ne olursa olsun odtü bilkent gibi üniversitelerle ya da özel üniveristelerle sıradan üniversiteler arasında çok büyük bi fark var
  • this-is-it T kullanıcısına yanıt
    çok büyük fark olduğu aşikar zaten de , işte o farklar ne :) sadece isminden dolayı piyasada rahat iş bulması mı yoksa neler ; gerçekten bilmediğim için soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTAKTS

çok büyük fark olduğu aşikar zaten de , işte o farklar ne :) sadece isminden dolayı piyasada rahat iş bulması mı yoksa neler ; gerçekten bilmediğim için soruyorum

iş konusunda zaten adamlar isim nedeniyle 1-0 önde başlıyorlar. eğitim konusunda adamlar sistemi oturtmuş senden mezun olduğunda beklenecek olan neredeyse herşeyi sana öğretiyorlar.
  • this-is-it T kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.