Şimdi Ara

Yazılım için notebook - Bütçe : 4000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bilgisayar müh. öğrencisiyim. Hali hazırda kullandığım asus dual 1060lı ve i5 7500 işlemcili masaüstü makinem var fakat okula götürmek için bir şeyler arıyorum. SSD şart, işlemciyi söylememe bile gerek yok, hafif ve ince olması son olarak da ekranın parlamaması. Okulun başından beri bakıyorum bilgisayarlara, bi de dolara bakıyorum, sonra tekrar bilgisayarlara bakıyorum sonra tekrar dolara.. Kafayı yemek üzereyim, buraya konu açmamın sebebi belki gözümden kaçmış notebooklar olmuştur onları görürüm veya kendi listemde belirlediğim cihazlardan hangisini alınabilir şeklinde gözden geçirmek.

• i58250 mx150 ikilisi size uygun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de aynı şekilde kullanıyorum acer swift 3 sf315 modeline göz atabilirsin.
  • @DonanımdanBihaber, şuan listemin başında bu var gibi. Çok hoş duruyor fakat ekranı konusunda kararsızım.

@II.Ceki, Asusun bu özelliklerdeki modelini inceliyorum baya iş görür gibi.
  • Jarnsida kullanıcısına yanıt
    Ekranı fena değil, kapalı alanda parlaklığı oldukça yeterli ama açık alanda pek de iyi değil. Ama kontrast, siyahların derinliği vs. oldukça iyi. Bazı yabancı siteler ekranlarda epey ayrıntılı ve teknik incelemeler yapıyor onlara göz atabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.