Şimdi Ara

Yazılım için Bilgisayar Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir bilgisayar mühendisi olarak Python, Java, C#, PHP bunların yanı sıra Mysql, C++ vs. programlarını yoğunlukla kullanıyorum. Hepinizin bildiği gibi bilgisayar sistemleri çok gelişti. 4000 TL'ye varan bir bütçeye sahibim. Yaptığım araştırmalara göre karşıma çıkan bilgisayarlar

HP Envy 13 serisi
    Macbook Air veya Pro
    Lenova IDEAPAD
    Ve Asus'un birkaç bilgisayarı
    Bütün bunlar kafamı çok karıştırmış durumda yardımınıza ve tavsiyenize ihtiyacım var. Yaptığım işlemlerde genellikle ram ve işlemci çok önemli, görsel olarak çok fazla çalıştığımı söylemem. Alacağım bilgisayarla ek monitör kullanacağımı da bildirmek isterim. Bu bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz, hangisini almalıyım veya başka bir tavsiyeniz var mı ? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın kafam çok karışmış bir durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: DefansBet

Merhaba Arkadaşlar,

Bir bilgisayar mühendisi olarak Python, Java, C#, PHP bunların yanı sıra Mysql, C++ vs. programlarını yoğunlukla kullanıyorum. Hepinizin bildiği gibi bilgisayar sistemleri çok gelişti. 4000 TL'ye varan bir bütçeye sahibim. Yaptığım araştırmalara göre karşıma çıkan bilgisayarlar

HP Envy 13 serisi
    Macbook Air veya Pro
    Lenova IDEAPAD
    Ve Asus'un birkaç bilgisayarı
    Bütün bunlar kafamı çok karıştırmış durumda yardımınıza ve tavsiyenize ihtiyacım var. Yaptığım işlemlerde genellikle ram ve işlemci çok önemli, görsel olarak çok fazla çalıştığımı söylemem. Alacağım bilgisayarla ek monitör kullanacağımı da bildirmek isterim. Bu bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz, hangisini almalıyım veya başka bir tavsiyeniz var mı ? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın kafam çok karışmış bir durumda.

macbook önermem pc müh okuyan biri için. bende pc müh okuyorum. 2 ay önce bu pc yi aldım.http://www.sadecenotebook.com/lenovo-y700-80nv00k3tx-pmu401274 . klavyesi konforlu ve aydınlatmalı . 128gb ssd , 16gb ddr4 ram var.
    alternatif olarakda da monster abra a5 ve asus n551vw var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.