Şimdi Ara

Yazılım güncellemeyi hücresel veriden nasıl yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
38.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resimdeki gibi WiFi istiyor ama WiFi bulamam bu sıralar hücreselden yapmanın bir yolu yok mu?
     Yazılım güncellemeyi hücresel veriden nasıl yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilmiyorum oluyor mu ama kişisel erişim noktası açıp, Wi-Fİ'dan kendi telefonunuza bağlanırsanız olabilir. Hücreseli kapatıyor muydu emin olamadım gerçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 4 Nisan 2016; 20:44:08 >
  • Hatti baska tele takip kisisel erisim noktasi olustur, bu tel ile de o tele baglan ve o sekilde indir kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: theknife

Hatti baska tele takip kisisel erisim noktasi olustur, bu tel ile de o tele baglan ve o sekilde indir kardesim

Aynen.

• quote:

Hatti baska tele takip kisisel erisim noktasi olustur, bu tel ile de o tele baglan ve o sekilde indir kardesim

Aklıma gelmişti dediğin ama nano sim kart destekleyen başka bir telefon yok etrafımda. Sanırım bir çözüm yolu yok buna.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadasının internetinden alacaksınız baska care yok,bende aynı durumundayım ama nano sim li cepler cok burda.bekliyorum ki samsung gibi ota yı hucresel üzerindende bu yazılım guncellemeleri yapılsın apple,ın sadece wifi ile vermesi benim icinde can sıkıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: KapıcıHamza

quote:

Aklıma gelmişti dediğin ama nano sim kart destekleyen başka bir telefon yok etrafımda. Sanırım bir çözüm yolu yok buna.

2tl ye sim kartin diger simlere donusturebilen plastik parcasi aparatlardan alabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir kafe çay bahçesine gidin hocam bir çaya halledersiniz :D

• Hocam pc de itınes yüklü ise telefonu kablo ile bağlayın kişisel erişimi yanlızca usb için açın. Pc ye internet gelince onuda wifiden dağıtın telefonun wifisinden bağlanın. Benimde bi defa başıma aynı olay geldi böyle çözmüştüm. Bu nasıl aklıma geldi onuda bilmiyorum

• Çok sağolun tavsiyeler için ben başka bir arkadaştan internet bularak çözdüm sorunu başkaları da bu sorunla baş başa kalırsa arkadaşların zekice taktiklerini değerlendirsinler herkese iyi forumlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.