Şimdi Ara

Yazılı İle Dalga Geçmek in Cezası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Milli Güvenlik Yazılısında TSK nın Özel Yasalarını Sormuş Bende Bilmiyordum , Anayasa 58. maddesi küme düşüme kanunu ,vb şeyler yazdım biraz maç anlattım hoca disipline vericek savunma isticek ne yapmalıyım ne ceza alırım?

Not: Yazılıdan 40 aldım , İlk Yazılı 70.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradeida -- 9 Ocak 2012; 17:32:27 >

• bizim bi arkadaşta yazılı kağıdına gemi çizmişti
  • HayaT ßir sınawSa adımı yazaR çıKarım ;)) yaz ve çık
  • milli güvenlik maçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatros2791

Beyler Milli Güvenlik Maçında TSK nın Özel Yasalarını Sormuş Bende Bilmiyordum , Anayasa 58. maddesi küme düşüme kanunu ,vb şeyler yazdım biraz maç anlattım hoca disipline vericek savunma isticek ne yapmalıyım ne ceza alırım?

maçtaysa bişe olmaz
  • beyler cidden bi yardımcı olun valla ne ceza alırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İntegralX06

quote:

Orijinalden alıntı: Albatros2791

Beyler Milli Güvenlik Maçında TSK nın Özel Yasalarını Sormuş Bende Bilmiyordum , Anayasa 58. maddesi küme düşüme kanunu ,vb şeyler yazdım biraz maç anlattım hoca disipline vericek savunma isticek ne yapmalıyım ne ceza alırım?

maçtaysa bişe olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • milli güvenlik maçında
    vericek
    isticek
    Geçmek in

bence de disipline vermesi en mantıklısı.
  • Beyler ciddi olun lütfen cidden ciddi bir konu
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevoluciónTR

HayaT ßir sınawSa adımı yazaR çıKarım ;)) yaz ve çık

gülümsedim ama mobildeyim smile koyamıyorum panço
  • beyler hiç mi yardım edicek yok?
  • yok
  • yanımda oturan arkadaşım 2 senedir sorulardaki boşluklara Cristiano Ronaldo Messi Arda Turan gibi şeyler yazıyor disipline gittiğini görmedim
  • Adamın dötünden kan alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

yanımda oturan arkadaşım 2 senedir sorulardaki boşluklara Cristiano Ronaldo Messi Arda Turan gibi şeyler yazıyor disipline gittiğini görmedim

geçen sene bende galatasaray - fenerbahçe maçını anlattım ama raih hocası birşey yapmadı üstüne üstün 10 puan verdi o soruya 30 almıştım ama bu hoca cins çıktı.
  • Askeri mahkemeye çıkarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim bi arkadaşta lisedeyken rütbeleri yazarken "onbaşı, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı, albaşı" böyle birşey yazmıştı. Şu an Hasdal Askeri Cezaevi'nde 2 yılı kaldı. Böyle şeyler suç sayılıyor dostum. Geçmiş olsun.
  • Almanca sınavlarında, boşluklara alman takımlarını yazardık puan verirdi hoca.
    Bikere sınavları okurken cevap anahtarını aldı önüne hangi akıllı tükenmezle yazdı artık dedi kızıp okudu cevap kağıdına 70 vermişti.
  • bizim bi arkadaşta lise 1 de sağlık dersinde " 40 günlük bebeğe ne nedir " gibisinden bi soru vardı. normalde cevabı böyle terimsel bişey bi isim veriliyomuş çocuğun bıngıldağımı ne kapanmaya başlıyomuş falan filan . arkadaş ona "maşallah allah analı babalı büyütsün" denir yazmıştı. bizde güldüydük. hadi durmayın sizde basın kahkahayı. çılgınlar gibi arkadaşlarınıza anlatın bu olayı gülün hepberaber
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.