Bildirim
Yazıklar Olsun
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ciddi bir yapılanma gerek hocam size, oyuncuların-yönetimin üzerinden o mafya havasının gitmesi lazım.
Profesyonelleşmeniz lazım._____________________________ -
Rizenin de bir penaltısını vermediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dedikodu yapanlar sakızlarla düzüşür. -
trabzona dandik penaltı
trabzona verilmeyen 3 penaltı
rizeye verilmeyen penaltı
salih'in atılmaması.
güzel oynadığımız maçı kaybettik. o alper malını da çok mu aradılar da aldılar acaba ?
cardozo da bitmiş artık. penaltı kaçırdı yine. artık penaltıcımız ekici olmalı.
yalnız rizenin kalecisi itandje haftanın oyuncusu olabilir bu hafta. uzun zamandır bir maça damga vuran kaleci görmemiştim. sabah kadar oynansa yine yemezdi herhalde._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Düşbaz
Rizenin de bir penaltısını vermediler
Orda gogusuyle yer arasina sikistiriyor topu. Kafasini koyuyor. Belki kola degmistir ama ben gormedim. En azindan verilmeyen penaltilarimiz kadar bariz degildi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kusura bakmayın ama el kuralı sadece fenerbahçeye karşı işliyor. Yani bu pozisyonlara sadece fener maçında penaltı verilir.
Her zaman söylerim sol ayaklılar penaltı kullanmamalı %50 den fazlası kaçıyor
hakemlerin gözleri önünde oldu herşey.
vermedi, veremedi.
o kadar bariz elle oynamayı çalmadı.
ceza sahası dışında olsa vereceği kararı ceza sahası içinde olunca neden tırsıyorlar anlamıyorum.
büyük takımlara penaltı çalmamak yada aleyhlerinde penaltı vermeyi hakemlik sanıyorlar._____________________________ -
Trabzonun verilen penaltisi penalti degil. Trabzonun 3 tane net penaltisi ve Rize'nin 1 net penaltisi verilmedi.
En milliyetçi insanız diyorsunuz dediklerine bak kardeşim bence siz trabzon milliyetcisiniz türk milliyetçisi değil
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
“Elimizde 3 katrilyonluk yolsuzluk dosyası var, savcılığa verdik.”
Mansur Yavaş -
Trabzon'un bu sene hakem hatalarından herhalde 10 puanı gitmiştir. Hakemlerde sorun var çizgi hakemleri ne iş yapar anlamadım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ .Çift kişilikli hesap.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler