Şimdi Ara

Yazık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce Facebook'ta bir videonun altına yorum yapmış birini gördüm. İsmi SéLim Doqan. Atatürk'çüymüş gibi M.Kemal Atatürk'ün imzanını profil resmine koymuş.

Yazık...

Hesabı :http://www.facebook.com/platonik.selim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacroIceTR -- 19 Mayıs 2011; 17:07:52 >

• Sorduk mu?
  • tipe bak ya bunlarla aynı ırkı yarı yarıya bile paylaşmaktan nefret ediyorum.neyseki baba tarafım arnavut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 19 Mayıs 2011; 17:09:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

tipe bak ya bunlarla aynı ırkı yarı yarıya bile paylaşmaktan nefret ediyorum.neyseki baba tarafım arnavut.

Neden belirttin ki şimdi arnavut olduğunu ? Şu yaptığın yoruma bak, yarı ırkmış

bizi şu anda nasıl bölmeye çalışıyorlar bir düşün bakalım
  • Tipik ergen işte aşağılayacağınıza yol gösterinde kendini düzeltsin burda şimdi fotoğrafını paylaşınca hem çocuğu rencide ediyorsun, hemde düzeleceği varsa bile düzelmesine engel oluyorsun. Bence fotoğrafı ve linki kaldır, çocuğa da resmin güzel olmadığını söyle profilinden kaldırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0
    Sorduk mu?

Bu adam bunu hep yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendettaa0

Sorduk mu?

Yorum yap dedik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: killer10

Tipik ergen işte aşağılayacağınıza yol gösterinde kendini düzeltsin burda şimdi fotoğrafını paylaşınca hem çocuğu rencide ediyorsun, hemde düzeleceği varsa bile düzelmesine engel oluyorsun. Bence fotoğrafı ve linki kaldır, çocuğa da resmin güzel olmadığını söyle profilinden kaldırsın.

Ne yol göstermesi kardeşim saçmalamayın. Bu adamların anası babası fırlatıp fırlatıp sokağa atmayacak. Adam gibi eğitilen hiçbir çocuk böyle olmaz. Kaldır desen sanki tüm bunları bırakacakmış gibi konuşuyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

tipe bak ya bunlarla aynı ırkı yarı yarıya bile paylaşmaktan nefret ediyorum.neyseki baba tarafım arnavut.

Neden belirttin ki şimdi arnavut olduğunu ? Şu yaptığın yoruma bak, yarı ırkmış

bizi şu anda nasıl bölmeye çalışıyorlar bir düşün bakalım

Yazdığımı anlarsan enden belirttiğimi anlarsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.