Şimdi Ara

Yazıcının ışığı yanıp sönüyor yazdırmıyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
56.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde 2tane yazıcı var((hp deskjet d1360 vehp deskjet 3650)) normalde çalışıyordu ama birden çalışmamaya başladı ne olduğunu anlayamadım.3 bilgisayarda denedim 3ündende sonuç alamadım. sorun tam olarak şu:yazıcıların ışığı yanıp sönüyor bilgisayarda da görünüyor yazıcılara baktığında ama yazdır dediğimde hiç bir tık çıkmıyor yazıcılardan.yazılım yüklesemde bi işe yaramıyor yine tık yok..Yardımcı olursanız sevinirim..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yazıcının Işığı Yanıp Sönüyor ve Yazdırmıyor

Yazıcının ışığının yanıp sönmesi ve yazdırmaması, yaygın bir sorundur. Bu durumun çeşitli nedenleri olabilir ve kullanılan yazıcının markasına ve modeline göre çözüm yolları değişebilir.

Canon Yazıcılar

Canon yazıcılarda turuncu ışık yanıp sönüyorsa, bu genellikle toner veya mürekkep bittiği anlamına gelir. Ayrıca, 3 ışığın yanıp sönmesi kağıt sıkışıklığını veya yazıcı kafası sorununu gösterebilir.

Brother Yazıcılar

Brother yazıcılarda kırmızı ışık yanıp sönüyorsa, bu genellikle kağıt sıkışıklığını veya mürekkep bittiğini gösterir. Brother HL-1111 modelinde kırmızı ışık yanıp sönmesi, tonerin bittiğini veya yazıcının aşırı ısındığını belirtebilir.

HP Yazıcılar

HP yazıcılarda turuncu ışık yanıp sönüyorsa, bu genellikle bir donanım sorunu veya kağıt sıkışıklığını gösterir.

Genel Çözümler

Yazıcının tüm ışıkları yanıp sönüyorsa, bu genellikle bir güç sorunu veya dahili bir arızayı gösterir.

Yazıcının ışığı yanıp sönüyorsa ve yazdırmıyorsa, aşağıdaki genel çözümleri deneyebilirsiniz:

• Yazıcıyı kapatıp tekrar açın.
    • Kağıt tepsisini kontrol edin ve sıkışan kağıtları çıkarın.
    • Toner veya mürekkep kartuşlarını değiştirin.
    • Yazıcı kafasını temizleyin.
    • Yazıcı sürücülerini güncelleyin.

Bu çözümler sorunu çözmezse, üreticinin destek web sitesinden yardım almanız veya bir teknik servis uzmanına başvurmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kartuşunda sorun olabilir kartuşları teker teker denersen belki sorunu anlarsın
  • ÇOkkk teşekkür ederm Allah razı olsunn aylardır yazılımı yükleye kaldıra sıkılmıştım artık 2 dk da çzüldü:D siyah kartuşu takınca çalışmıyomş:D peki şimdi o kartuşta ne gibi sorun vardır?? yapıabilir bişeymi yoksa yeni mi alcam
  • Kartuşun nozul kısmında problem olmuştur. Sorun nozuldaysa yapacak bişeyin yok. Ama iletken kısmı var kartuşun, orayı kolonyalı peçeteyle silmeyi dene, problem giderse ne ala. Devam ederse yeni kartuş alman gerekir. Muadil ve orijinal kartuşlar var. O tip bir yazıcıya yatırım yapmanı önermem. Çok sık kullanman lazımki kartuşların mürekkebi kuruyup bozulmasın. Tabi renkli çıktıya ihtiyacın varsa bişey diyemem. Ama en iyisi alt seviye bi laser yazıcı almandır. Dolu bir tonerle 1500-2500 sayfa cıktı alırsın. Dolu bir mürekkep kartuşla 100-200 sayfa cıktı alırsın.
  • Bilgiiçin teşekkürlerr:))
  • Merhaba arkadaşlar bende Canon mp230 yazıcı var siyah-beyaz kartuşa mürekkep doldurarak kullanıyorum,son sefer yenilediğimde yazıcı daha önce hiç vermediği bir hata verdi , B ve C ışıkları ile birlikte üçgen işareti olan ışık da (üçü birlikte aynı anda) 5 defa yapıp sönüyor ve bekleyip yine 5 defa yanıp sönüyor, böyle devam ediyor hiçbir şey yazmıyor,,bu konuda ne yapmalıyım bilen varsa çok teşekkür ederim...
  • hocam FINE kartuşu takılmamış ve ya doğru takılmamış olabilir. Canonun kendi sitesinde yazıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.