Şimdi Ara

YAZICIDAN 10X15CM LİK KAĞIDA FOTO ÇIKARMAK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HP 2060 YAZICIM VAR. BU GÜN FOTO KAĞIDI ALDIM. BİR İKİ FOTO BASIYIM deDİM AMA YAPAMADIM. FOTOĞRAFIN KAĞIDA TAM OLARAK SIĞMASINI İSTİYORUM AMA KENARLARINDA BEYAZ BOŞLUKLAR KALIYOR. AZ ÇOK FOTOSHOP TA BİLİYORUM AMA YAPAMADIM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM

YAZICIDAN 10X15CM LİK KAĞIDA FOTO ÇIKARMAK?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfatalx -- 14 Eylül 2011; 16:17:48 >

• az çok photoshop biliyorsanız fotoğrafı crop aracıyla kağıdın boyutuna göre ölçeklendirin. yazma ayarlarından "scale to feet media" seçeneğini seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 13 Eylül 2011; 22:20:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

az çok photoshop biliyorsanız fotoğrafı crop aracıyla kağıdın boyutuna göre ölçeklendirin. yazma ayarlarından "scale to feet media" seçeneğini seçin.

şu crop işlemini biraz daha ayrıntılı anlatabilir misin?
  • dediğini yaptım hocam ama gene aynı yazıcıdan mı kaynaklanıyo acaba kenarlarını boş bırakıyo biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfatalx

dediğini yaptım hocam ama gene aynı yazıcıdan mı kaynaklanıyo acaba kenarlarını boş bırakıyo biraz

Yazıcınızın kullanma klavuzundan yada hp destek hattından böyle bir ölçeği destekleyip desteklemediğini öğrenin.Belki yazıcı standart olarak kenarlarda boşluk bırakıyordur. Benim yazıcım hp 3920 A4 e yazdırdığım resimlerde illaki 0.5 cm boşluk bırakıyor.

Bir de rica: yukarıdaki fotoğrafı [simage] şeklinde eklermisin. sayfa çok geç açılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf kağıdı tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.