Şimdi Ara

YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.308
Cevap
111
Favori
655.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok ender kullanım için inkjet yazıcı tavsiyesi rica ediyorum. Kafası kartuşların üzerinde olanlardan, sadece printer özelliği olan, ucuz yollu, kartuşu da ekonomik olsun.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

Çok ender kullanım için inkjet yazıcı tavsiyesi rica ediyorum. Kafası kartuşların üzerinde olanlardan, sadece printer özelliği olan, ucuz yollu, kartuşu da ekonomik olsun.

Teşekkürler.

çok ender kullanacaksan inkjet alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: chungkingexpress

quote:

Çok ender kullanım için inkjet yazıcı tavsiyesi rica ediyorum. Kafası kartuşların üzerinde olanlardan, sadece printer özelliği olan, ucuz yollu, kartuşu da ekonomik olsun.

Teşekkürler.

ne alayım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chungkingexpress

quote:

Teşekkürler.

ne alayım?

lazerlere bak uzun süre kullanmamazlık yapılırsa inkjetlerde kuruma olur kafa tıkanır falan filan ama en kötü haftada bir bir tane çıktı alırım dersen epson sx435 yada xp 205 gibi bir şey işini görür kafası kartuşların üzerinde olan modellerden mp230 var baya ucuz 70-80 liraya ama orjinaller bitince yenileri için 100 lira verirsin ona göre mp230'da. epsonları dolan kartuşla kullanırsın baskı maliyetin çok düşer.

• Merhaba arkadaşlar,

İşyeri için sadece renkli resimler basılacak bir yazıcı alacağız.
    Fotoğraf kalitesinde olması gerekmiyor normal A4'e basılacak. Tek isteğimiz renkli olsun ve masraf çıkartmasın.
    Dolum olabilmesi önemli.

Samsung CLP-325
    Canon i-SENSYS LBP7018C
    HP LaserJet Pro CP1025 Renkli Laser Yazıcı CE913A

Bu yukarıdaki yazıcılar sadece yazıcı ama aşağıdaki model doluma elverişliyse aşağıdaki öncelikli tercihimiz çünkü tarayıcı ve network özelliği mevcut.
    Samsung CLX-3305FN

Dediğim gibi işyerinde günde 30-40 sayfa renkli baskı yapılacak. Hangisini tavsiye edersiniz? Bizim için dolumu sorunsuz olmalı.

Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeSSiZz

Merhaba arkadaşlar,

İşyeri için sadece renkli resimler basılacak bir yazıcı alacağız.
    Fotoğraf kalitesinde olması gerekmiyor normal A4'e basılacak. Tek isteğimiz renkli olsun ve masraf çıkartmasın.
    Dolum olabilmesi önemli.

Samsung CLP-325
    Canon i-SENSYS LBP7018C
    HP LaserJet Pro CP1025 Renkli Laser Yazıcı CE913A

Bu yukarıdaki yazıcılar sadece yazıcı ama aşağıdaki model doluma elverişliyse aşağıdaki öncelikli tercihimiz çünkü tarayıcı ve network özelliği mevcut.
    Samsung CLX-3305FN

Dediğim gibi işyerinde günde 30-40 sayfa renkli baskı yapılacak. Hangisini tavsiye edersiniz? Bizim için dolumu sorunsuz olmalı.

Teşekkürler şimdiden.

merhaba..

sadece yazıcı olarak düşünürseniz tercihlerinizden 3. veya 2. yi tercih edin yani hp 1025veya canon7010-7018. çok fonksiyonlu olarakda fax şart değilse hp pro 100(175a) -faxda isterseniz hp pro 200 m276(cf145a)-canon 8040-8360-8080 modellerinden birini tercih edin önerdiğim tüm modellerin dolumları sorunsuzdur. (sağlam firmalar yaptığında)

www.endlesskartus.com
    ender

• Merhaba,

Evde kullanım için çok fonksiyonlu yazıcı düşünüyorum. Yüksek miktarlarda çıktı almayacağım. Telefon,notebook dan wifi ile çıktı alabileceğim, toner dolumu ucuz bir lazer yazıcı tavsiye eder misiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Canon Pixma Mp235 yazıcıyı almayı düşünüyorum ama kartuşları doluyormu bunu bilimiyorum bilen var mı acaba...
  • 1-fiyat aralığı ( üst limit) 150
    2-aylık ortalama çıktı sayısı 50-100
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) sadece yazıcı
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. en ekonomik olanı
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ? siyah beyaz yeterli
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? evet
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? hayır
    8-Fax özelliği isteniyor mu? hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) wifi

tavsiyeler için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: junior38

1-fiyat aralığı ( üst limit) 150
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) sadece yazıcı
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ? siyah beyaz yeterli

hp 1102w modelini öneririm toneri doluma uygun ve ekonomiktir.

www.endlesskartus.com

• quote:

Orijinalden alıntı: endlessend

quote:

www.endlesskartus.com

hocam tavsiye için saolun ama 1102w modelinin fiyatları 250 tl civarında, bütcemi aşıyor.

ben ayda maksimum 50 sayfa çıktı alacağım, siyah beyaz basit bir makina işimi görür aslında ama makinayı koyacak yerim olmadığı için wifi özelliği olsun istiyorum.

aslında hp deskjet 2060 gayet güzel benim için sanırım ama wifi özelliği yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: endlessend

quote:

www.endlesskartus.com

hocam tavsiye için saolun ama 1102w modelinin fiyatları 250 tl civarında, bütcemi aşıyor.

ben ayda maksimum 50 sayfa çıktı alacağım, siyah beyaz basit bir makina işimi görür aslında ama makinayı koyacak yerim olmadığı için wifi özelliği olsun istiyorum.

aslında hp deskjet 2060 gayet güzel benim için sanırım ama wifi özelliği yok.

hp 2060inkjet yazıcıdır ve sadece siyah lazımsa ve arada bir kullanacaksan inkjet yazıcılar zaten sıkıntılıdırki birkaç hafta kullanmazsan kuruma yapar. sen bilirsin ama hp 1102wifisizi daha ucuz 1yılda kartuştan edeceğin zararı ilk başta yazıcıya ver. iyi bir makinen olsun sen bilirsin

• Merhaba,
    fiyat aralığı: en çok 250
    bağlantısı : usb, wifi
    kartuş mu toner mi daha avantajlı bilmiyorum, hemen bitmeyecek ve mürekkep bittiğinde bana en az masraf getirecek bir ürün istiyorum.
    evde kulanılacak çok fazla çıktı alınmayacak haftalık en çok 30-70 arası tahminen.
    artı özellik: fotokopi, tarayıcı
    bi de fotoğraf çıkarmak istediğimde iyi şekilde fotoğraf çıkartan(bu özelllik olmazsa çok sorun değil)

yardımcı olursanız sevinirim..
  • Merhaba arkadaşlar, tarayıcı ve baskı çözünürlüğü iyi bir renkli yazıcı tavsiye edebilir misiniz?
    Dernekte kullanılacak. Üyelerin sistemdeki fotoğrafları üye defteri oalrak bastırılacak ve kaliteli bir basım olmasını istiyoruz. ayrıca tarayıcı da çözünürlüğünün en azından 1200 olmasını arzuluyoruz.
    "HP LaserJet Pro 200 Renkli MFP M276nw Fakslı Yazıcı" modelinde tarayıcı çözünürlüğü 600.
    Ayrıca faks ta olmasını isstiyoruz.
    Bilgili arkadaşların yardımcı olabilirlerse sevinirim.
    teşekkürler
  • 1-fiyat aralığı (ve üst limit) ------------------------------------------------------ 0 - 200
    2 -aylık ortalama çıktı sayısı ----------------------------------------------------- 50
    3 -çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) --------------- Yazıcı Tarayıcı Fotokopi
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. ------------------------------ Farketmez heralde
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir)? ------ Evet
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? ----------------------- Evet dolum yapmak istiyorum
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? --------------------------- Hp, Canon veya Epson
    8 -Fax özelliği isteniyor mu? ----------------------------------------------------- Hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) -------------------------------------- Usb + Mümkünse Wifi

Çocuklar için ödev ve bazende ofis belgeleri çıkarıcam. Yazıcı toner veya mürekkep değişiminde bana yüksek bi maliyet çıkarmasın, siyah beyaz yada renkli yazdığında kalitesi yüzümü ekşitmesin. Hani renkli olması lazım çünki ayda ortalama 20 30 u renkli olucak. Bana masraf ve sıkıntı çıkarmasın yeter.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi traBolic -- 11 Mart 2013; 18:18:21 >

• 1-fiyat aralığı (ve üst limit) 150TL
    2-aylık ortalama çıktı sayısı 100
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. laser
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ? hayır
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız evet kendim doldurmak istiyorum
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? brother-hl2130 tabiki sıkıntılı değilse
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) usb uygundur

TEŞEKKÜRLER
  • 1-fiyat aralığı ( üst limit) 200
    2-aylık ortalama çıktı sayısı 200
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) fotokopi,yazıcı,tarayıcı
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz.laser olsa iyi olur ama portatif olmalı. ikiside olabilir
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? hp
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) usb. Pc girişi usb, yazıcı girişi kare gibi olan giriş. Herhalde usb girişli oluyor. Etherneti bilmiyorum nedir.

Ağırlıklı olarak muhasebe bürosunda kullanılacak. Kartuş dolumu renkli ve siyah beyaz ne kadara malolur? Çabuk biter mi kartuşlar acaba?

Acilen yardımcı olursanız sevinirim.

• cevap yok :)

eklemek istiyorum:

bazen 10-15 gün çıktı almayabliirm bundan dolayı mürekkep donmasın istiyorum.
    aynı zamanda renkli yazıcı olmasını
    wifi ve tarayıcı içermesini
    mürekkep doldurulabilir olmasını

tercih ediyorum ancak cevap bekliyorum. mürekkebin donmaması önemli bir konu...
  • 1-fiyat aralığı ( üst limit) 100 150
    2-aylık ortalama çıktı sayısı belirsiz 10 50 arası belki daha az
    3-çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) fotokopi,yazıcı,tarayıcı
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. bu konuda bir fikrim yok
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir) ? renkli lazım oluyor
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? orjinal kartuşu toneri ucuz olsun istiyorum dolum değil orjinal alıp kullanmak istiyorum
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? hp olabilir
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) laptop kullanıyorum wifi olsa iyi olur takıp çıkarmak sorun olmazsa usb de olabilir

öğrenci olarak kullanıcam çok sık değil pahalı olmasın orjinal kartuşu da pahalı olmasın orjinal alıp kullanabilelim ve her yerde bulunan bişey olsun teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: 05kobra05

1-fiyat aralığı (ve üst limit) ------------------------------------------------------ 0 - 200
    2 -aylık ortalama çıktı sayısı ----------------------------------------------------- 50
    3 -çok fonksiyonlu mu (sadece yazıcı veya yazıcı tarayıcı fotokopili) --------------- Yazıcı Tarayıcı Fotokopi
    4-özellikle laser ya da özelikle inkjet mi istiyorsunuz. ------------------------------ Farketmez heralde
    5-Renkli çıktı gerekli mi (renkli Lazer Yazıcılar fiyatları diğerlerinden yuksektir)? ------ Evet
    6- Kartuş ya da tonere dolum yaptırarak mı kullanacaksınız? ----------------------- Evet dolum yapmak istiyorum
    7-Özellikle tercih ettiğiniz bir marka ya da model varmı? --------------------------- Hp, Canon veya Epson
    8 -Fax özelliği isteniyor mu? ----------------------------------------------------- Hayır
    9- Bağlantı türü tercihi (usb, ethernet, wifi) -------------------------------------- Usb + Mümkünse Wifi

Çocuklar için ödev ve bazende ofis belgeleri çıkarıcam. Yazıcı toner veya mürekkep değişiminde bana yüksek bi maliyet çıkarmasın, siyah beyaz yada renkli yazdığında kalitesi yüzümü ekşitmesin. Hani renkli olması lazım çünki ayda ortalama 20 30 u renkli olucak. Bana masraf ve sıkıntı çıkarmasın yeter.

Şimdiden teşekkür ederim.

Size HP nin wifi özelliği olmayan ancak mürekkep miktarı ve fiyat karşılaştırması yaptığınızda avantajlı olan aşağıdaki iki modeli tavsiye ederim.

HP Deskjet 2515 Ink Advantage Fonksiyonel
    HP Deskjet 3515 Ink Advantage Fonksiyonel

Kartuş Modelleri:
    HP CZ101A (650) Mürekkep Kartuş 360 sf
    HP CZ102A (650) Mürekkep Kartuş 200 sf

bu kartuşlar 25-30 arası fiyata satılıyor: sayfa maliyeti 0,1 TL
    ancak Kartuş dolum seti alıp dolum yaparsanız sayfa başı baskı maliyeti : 0,005 TL maliyet olur.

Not: Bu kartuşlara dolum yapmak kolaydır ancak dikkat edilmesi gerekiyor. aksi takdirde elektronik devreler zarar görüp kartuşlar kullanım dığı kalabilir
    kartuş dolum seti için hp 650 dolum seti

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.