Şimdi Ara

Yazıcı tavsiyesi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir yazıcı tavsiyesi almak istiyorum. çok pahalı olmasını istemem. sonucta öğrencıye alıncak ve sadece odevlerını yazdırcak.
    kartusu dolum yapıldıgında orjınal gıbı ıyı olucaksa sorun yok ama olmuyorsa orjınal kartusu ucuz bısı lazım.
    tabı kartus sarfıyatıda onemlı. 30sayfada fln kartus bıtcekse kotu.
    varbu bu tarıfe gore bı model. yoksa ucuz bı hp almalımı?_

hp kartusunun en orjınale yakın dolum yapan bı moelı varsa onu da alabılırz. tavsıyeler ıcın sımdıden sağolun.

• arkadaşım hp inkjetlerin ucuz modellerinin (50-150 ytl arası) çoğu 21 ve 22 nolu kartuşları kullanıyor.Bu kartuşlar çok uzun ömürlü kartuş değil dolumdan sonra sorun da çıkartabiliyor ben ucuz diye 3920 almıştım hem astarı yüzünden pahalıya geldi hem de verimli biçimde kullanamadım.Ama orijinali hp nin diğer numaralı kartuşlarına oranla ucuz(25-30 ytl). Eğer muadil kartuş olayına girmek istersen sana canon u tavsiye ederim piyasada çok miktarda uygun fiyatlı muadili var. Eğer döküman çıkartacağım resimle renkli kartuşla işim olmaz diyorsan hiç düşünme git hp 1018 laserjet al.Parasını fazlasıyla çıkartırsın.Fotokopi çektirmeye vereceğin parayla taksitlerini ödersin. Ort. fiyatı 160 ytl 12x13.25 ytl aylık 4 paket sigara parası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer Yazıcı Tavsiyesi Lazım
    4 yıl önce açıldı
    Yeni yazıcı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    YAZICI TAVSİYESİ İSTEYENLER
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.