Sahip olduğum Canon mp160 yazıyıcıyı bir türlü diğer makinelerde gösteremiyorum ağ üzerinde. Airties air5453 modemin arka usb portuna bağladım usb yazıcıyı ordan otomatik yazıcı kurulumu yaptım fakat sadece airties programının kurulu olduğu makinadan çıktı alabiliyorum diğer 1pc ile 2 leptopdan yazıcıyı ekle sekmesinden yazıcı gözükmüyor.
rocky1907R
kullanıcısına yanıt
Sayın rocky1907,
Aşağıda paylaştığım linkteki gibi,diğer bilgisayarlarınız üzerinden de yazıcı eklemeniz gerekmektedir.Bu döküman üzerinden işlem basamaklarını takip ediniz.Takıldığınız işlem basamağını bildirmeniz halinde yardımcı olabilirim.
Aşağıda paylaştığım linkteki gibi,diğer bilgisayarlarınız üzerinden de yazıcı eklemeniz gerekmektedir.Bu döküman üzerinden işlem basamaklarını takip ediniz.Takıldığınız işlem basamağını bildirmeniz halinde yardımcı olabilirim.
Teşekkürler herşeyi dediğiniz gibi yaptım her bilgisayardan çıktı alabiliyorum fakat bir ufak sorun var. Bir bilgisayardan yazdır iletisini gönderdiğim anda çıkarılacak dosya sonuna kadar basılamadan kalıyor kağıt yazıcı içinde sanki sinyal kesiliyor gibi yazdır denildiğinde ileti gidiyor başlıyor yazdırma işlemi fakat sonuna kadar bitirilmeden kalıyor bunu nasıl çözebiliriz?
quote:
Orijinalden alıntı: AirTies Teknik Destek
Sayın rocky1907,
bu sekilde bende kullanıyorum uzun bir süredir fakat airties modemlerde ufak bir sorun var zannedersem cünkü cogu zaman is yarım kalıyor. Modem birden kitleniyor ve veri iletimi kesiliyor. modemi resetleyince yazıcıyı yeniden görüyor ve yeniden baslıyoruz isi yazdırmaya. bu arada modem 6271KN. modemin kitlenmesine bir cözüm bulamadım malasef.