Şimdi Ara

YAZICI LAPTOP'A NASIL BAĞLANIR[ÇOK ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
44.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler derslerim için yazıcı gerekiyor ama ben de laptop var bugün birine sordum yazıcıları alırken pc ye bağlama kablosu veriyorlarmı diye oda yok dedi.Benim laptopun yazıcı girişi yok nasıl bluetooth da yok nasıl bağlayacağım?

• Yeni yazıcılar USB, CD'den sürücüsünü kurarsın, sorunsuz çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Yeni yazıcılar USB, CD'den sürücüsünü kurarsın, sorunsuz çalışır.

usb kablosunu veriyorlar mı?
  •  YAZICI LAPTOP'A NASIL BAĞLANIR[ÇOK ACİL]
  • laptop un yazıcı girişi yok diyoruz arkadaşım
  • vardir oralarda bi yerde 2x usb girişli biraz dar bi delik ora yazici girişi oteki tarafida usb olmasi lazim usb 2,0
  • yeni yazicilarin cogu usb arkadasinda dedigi gibi. icinde usb kablosu oluyor zaten aldigin zaman. sadece cdsini yükleyeceksin o kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni yazıcıların alayında USB girişi var. Hatta çoğu USB'siz çalışmıyor bile. O yazıcı girişleri eskide kaldı. Yine de yazıcıyı alırken kontrol et USB kablosu var mı yok mu diye. Ne olur, ne olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimbulamadim

Yeni yazıcıların alayında USB girişi var. Hatta çoğu USB'siz çalışmıyor bile. O yazıcı girişleri eskide kaldı. Yine de yazıcıyı alırken kontrol et USB kablosu var mı yok mu diye. Ne olur, ne olmaz...

birkaç sorum daha olacak.1)Windows 7 32 bit kullanıyorum sorun olmaz değilmi?
    2)taşınabilir bellek var kablo yoksa onu takıp yazıcıya çıktı alabilirmiyim?
  • up
  • kitapçığı yokmu arkadaşım vardır orda resimli anlatım.olmaz olurmu.yazıcın wirelessa onuda bilemem
  • Kabloyla
  • Hp nin WIFI modekini alırsan kablosuz olarak bağlarsın. Bluetooth bağlantılı yazıcı yoktur.

Yazıcılarda blunan arabirimler,

Rj45(ethernet), USB2.0 ve WIFI dir.

Bunların dışında bağlantı şekli yoktur. Eski yazıclarda LTP1 paralel port vardı ama kalktı onlar artık.

Eğer kablo kalabalığı istemiyorsan git bitane Wıfı yazıcı al bimeks'te HP nin kampanyası falan vardı. Ya da usb bağlantılı alacaksın, HP yazılılarda içinden USB kablo çıkmıyor. Hala öyle mi bilmiyorum , ama alırken 1 liraya falan veriyorlar usb kabloyu. Alırken istiyeceksin dükkandan.

Başka hiç bir şekilde bağlayamazsın yazıcıyı. Sadece laptop'a değil normal Pc yede bağlayamazın. Laptopların bir ayrıcalığı yok yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.