Şimdi Ara

yazıcı her açılışta sınama sayfası yazdırıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
14.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yazıcı her açılışta sınama sayfası yazdırıyor.
    yazıcı markası hp psc 1310
    soruna yardım lütfen

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yazıcı Her Açılışta Sınama Sayfası Yazdırıyor

Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarda, bir yazıcı bağlandığında veya açıldığında otomatik olarak bir sınama sayfası yazdırabilir. Bu sayfa, yazıcının düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için kullanılır ve genellikle yazıcı hakkında bilgiler, örneğin model numarası ve mürekkep seviyeleri gibi veriler içerir.

Sınama sayfasının her açılışta yazdırılması, bazı durumlarda rahatsızlık verici olabilir. Neyse ki, bu özelliği devre dışı bırakmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Denetim Masası'nı aç.
    2. Donanım ve Ses'e tıkla.
    3. Aygıtlar ve Yazıcılar'ı seç.
    4. Sınama sayfasını yazdıran yazıcıya sağ tıkla ve Özellikler'i seç.
    5. Yazdırma Tercihleri sekmesine git.
    6. Sınama Sayfası Yazdır onay kutusunun işaretini kaldır.
    7. Tamam'a tıkla.

Bu adımları uyguladıktan sonra, yazıcın artık her açılışta otomatik olarak sınama sayfası yazdırmaz. Ancak, yazıcının düzgün çalışıp çalışmadığından emin olmak için gerektiğinde manuel olarak bir sınama sayfası yazdırabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yazdırma ayarlarına bir göz at derim.
  • aramadığım yar kalmadı ayarlarda
  • bilgisayarı önce açıp sonra yazıcı açıyorsun otomatik olarak mı yazoyor? bir şey yazdırmak isteyince mi önce sınama sayfası yazıyor?
  • Birşey yazdırmak istediğimde olmuyor.Yalnızca yazıcıyı açtığımda oluyor.Kapatıp açtığımda gene yazdırıyor.
  • yazicini bilgisayar1ndan baglantisini kopar ve bilgisayarini aç. yazicinin ayarlarindan ç1kt1 sayfa varsa iptal et ve yaziciyi tekrar tak
  • Yazıcıyı kaldır pc'ye restart at yazıcıyı yeniden tanıt. bu işe yarayabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş sen o yazıcıyı çok aradın mı.
    Aynı sorun bende de vardı çözemediydim.Sattım
  • bende aynısının 1210 modeli var ole bi problem yok bi soru sorucam bilgisayarı açmadan sadece yazıcıyı actıgındada yazdırıyormu sınama sayfasını? egerki sadece yazıcıyı actıgında yazdırmıyorsa yazlımın hatasındandır yeni driverlerini falan ara bide hp nin otomatik acılışa koydugu seyleri sil printerle ilgili hiçbirsey olmasin başlat menusunde.. dene bakalım haber ver bizede..
  • Bilgisayar kapalı iken bile yazıcıyı açtığımda sınama sayfası yazdırıyor.
  • androcur baba bilgisayarcı nasıl olurda bu sorun yüzünden yazıcı satar yaa..
  • o sattı ise sende sat
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarin

Bilgisayar kapalı iken bile yazıcıyı açtığımda sınama sayfası yazdırıyor.

bilgisayar kapalı ikende her defasında da mı yazdırıyor eğer böyle ise çok ilginç test etmek isterdim bu yazıcıyı. datayı nerden alıyor acaba ssitem kapalı iken. fakat şu olabilir. makine açıkken birçok kez sınama sayfası yzadır butonuna basmışındir. o yazmadıkça sen habire komutu tekrarlamışındır bunu hafızaya alıp onları gönderiyor olabilir. aksi hakde kapalı makineden veri alıp sınama sayfası yazması çok ilginö dediğim gibi eğer böyle yapıyorsa bit test etmek isterdim en azından yeni bilgi sahibi olurdum . başarılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.