Şimdi Ara

Yazı Yazmak İçin Platform (Blog ?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi yazı yazmak için uygun bir platform arıyorum. Çoğunlukla düz yazı(biraz insanın içine dokunan, hayatı sorgulamasını sağlayacak melankolik yazılar) , nadiren şiir, günlük, yer yer kafamdaki bilimsel teoriler hakkında yazılar yazacağım bir platform arıyorum. Bu konular hakkında pek bilgim yok. Blog ve wordpress var bunlar arasındaki farklar nelerdir, hangisini kullanmalıyım, aşağıda yazdığım kriterlere en çok hangisi uyar ?

Tek amacım yazılarımı paylaşayım ve isteyen okuyabilsin, öyle meşhur olma falan gibi bir çabam yok kesinlikle. Asıl amacım içimdeki yazma isteğini gidermek. Sadece bunu kağıt kalem kullanarak yapıp kendim okumak yerine, klavye ve internet kullanarak sanal ortamda yapmak istiyorum.

Bu konularda bilgim yok ama beklentilerimi şöyle sıralayayım.

- Reklamsız oluyor mu bilmiyorum ama reklamsız olursa çok iyi olur. Siteye girenler rahat rahat okuyabilsin yazıları.

- Görsellik önemli değil çok sade bir arayüz veya hazır şablonlar kullanılıyorsa onlardan kullanırım.

- Yazıların kalıcı olması yani sanal ortamdan silinmemesi benim için önemli olan bir diğer etmen.

Yazı biraz uzun oldu inşallah okuyan olur Okuyup cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim

Edit: Her zamanki gibi konuyu açmadan önce araştırma yaptım ama kafamda derli toplu net bir bilgi oluşmadı o yüzden buraya konu açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 23 Şubat 2018; 10:44:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap verecek var mıdır :)

• Bloger sana yeter. Reklam yok. Ama okuyucu bulamazsin. Okuyucu bulman icin sitelerine girmesi lazim ama zor. Sana tavsiyem blog ac facede edebiyat gruplarina vs gir orda da paylas. Bir kac ilgili gelip okur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Cevap için teşekkür ederim

Rica ederim. Yazilar kalici olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 yıllık blogum var blog yazarıyım. Yazılarım 200-300 falan okunuyor. 5 kuruş para kazandığım yok. Sonra bir siteyle anlaştım uygulamaları var orada yazmaya başladım 1000-2000 kişiye ulaştı yazılarım. İş yoğunluğum nedeniyle bıraktım oradaki vazifemi. Sana yardımcı olabilirim. Sorunu sor buradan.

En faydalı platform Blogger. Daha kapsamlı büyük yerlere başvurduğunda blog adresini referans olarak isteyebiliyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kişisel blog ve oyun sayfası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.