Şimdi Ara

YAZI YAZARAK PARA KAZANMA YOLLARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  YAZI YAZARAK PARA KAZANMA YOLLARI


    YAZI YAZARAK PARA KAZANMA YOLLARI

    Yazı yazarak para kazanma konusunda etkili olduğunu düşündüğüm iki yöntemden bahsetmek istiyorum.

    1- yazılarınızı web sitelerine satarak anında para kazanma

    Bazı insanlar yaptığı işten hemen para kazanmak ister. Güzel bir yazı yazdınız ama web sitesi kurmakla içerik düzenlemekle ya da kullanıcıların yorumlarını cevaplamakla uğraşmak istemiyorsunz.Bu şekilde sitenize gelecek kullanıcılar üzerinden bir kazanç elde etmek size zor ve zahmetli geliyor.

    Siz yazdığınız makaleden sıcağı sıcağına para kazanmak istiyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken yazdığınız ve içeriğine güvendiğiniz makalelerinizi bu işe para ödeyen sitelere satmak. Bu şekilde yazdığınız makalelerden anında para kazanabilirsiniz.

    Ancak unutmamanız gereken bir şey var ki o da; bu şekilde para kazanabilmek için sürekli makale yazmanız ve bu makaleleri birilerine satabilmeniz gerekir. Yani makale yazmayı bıraktığınız zaman kazançlarınız tamamen duracaktır.

    2- yazılarınızı kendi web siteniz ya da blogunuz da yayınlayarak para kazanma

    Eğer yazdığınız yazıları satıp sadece bir kere para kazanmak yerine sürekli para kazanmak istiyorsanız , makalelerinizi kendi web siteniz de yayınlamanız gerekir.

    Siz sitenize özgün ve güncel bir makale eklediğiniz de arama motorları bu yazıları hemen fark eder ve arama yapan insanları uygun arama kriterlerini kullanması durumunda sitenize yönlendirir. Sitenize gelen her ziyaretçi popülerliğinizi arttıracağı gibi arama sıralamalarında da bir üst sıraya çıkmanızı sağlayacaktır.

    Sitenize her eklediğiniz makale yeni kullanıcıların sitenize gelmesi demektir. Ne kadar çok yazı yayınlarsanız sitenize o kadar fazla kullanıcı gelecektir. İnsanlara sunduğunuz özgün ve faydalı yazılar onların sitenizde daha fazla vakit geçirmesini sağlayacaktır.

    Bu saye de hem insanlar aradığı bilgiye ulaşacak hem de sitenizin popülerliğine katkıda bulunacak. Yazdığınız yazılar sayesinde sitenize oluşturduğunuz trafiği bir kazanç haline getirmek artık sizin elinizde. İster tıkla kazan site reklamlarını sitenize ekleyip insanların dikkatini çeker ister satış ortaklığı yaparak ürün pazarlayabilirsiniz.

    Ne kadar çok özgün ve faydalı içerikli yazı(makale) yazarsanız sitenize o derece trafik sağlarsınız. Ama işin sırrı sadece yazı yazmak değil. Etkili yazı yazmak ve arama motorlarının ilgisini çekebilmek. Bu işin inceliklerini öğrenmek için etkili bir kaynaktan yardım alabilirsiniz.

    Benim bildiğim şuan da tek bir kaynak var o da.; YAZITÖR STARTER (incelemek için TIKLA )

    Unutmayın para harcamadan para kazanılmaz!…


    Yazı (makale) yazarken hangi konuları tercih etmeli


    Yazı yazarak para kazanmak istiyorsanız makale yazacağınız konuları iyi belirlemeniz gerekir. İnsanların sürekli ihtiyaç duyabileceği ya da çoğu insanın ihtiyaç duyabileceği konularda makaleler yazmak size büyük avantaj sağlayacaktır. Şimdi bu konuların başlıca olanlarını inceleyelim.

    Sağlık makaleleri

    Rahatlıkla satabileceğiniz ve en çok tercih edilen makalelerdir. Kendi içinde de bir çok dala ayrılabilecek bir konudur. Bildiğiniz gibi sağlık başlı başına bir konudur ve bunu kategorilere ayırmak gerekir. Kendinize ait bir web siteniz var ise eğer sağlık konusunda belli bir kategoriyi temel alarak makaleler yayınlamanız daha isabetli olacaktır.

    Örneğin cilt ya da saç bakımı hakkında makaleler yayınladığınız bir siteye hemoroid tedavisi ile ilgili bir makale koymanız pek ilgi görmeyecektir. İnsanlar bir siteye girdiğin de belli bir konuya yoğunlaşmak isterler. Konuyla alakasız bulduğu yazılar kullanıcının dikkatini dağıtacaktır.

    Bu konuda genel bir yaklaşım göstermek yerine daha spesifik olmaya özen gösterin.

    Moda makaleleri

    Bu yılın trendleri hakkında sitenizde yayınlayacağınız makaleler insanların ilgisini fazlasıyla çekecektir. Bu tür makaleleri de tercih edebilirsiniz.Bu alanda etkili ve faydalı makaleler yazarak insanların sitenizi sıkça ziyaret etmesini sağlayabilirsiniz. Bu konuda makale hazırlamadan önce insanların ne arayabileceğini bir düşünün. Ben aklıma gelenleri yazayım isterseniz.

    Bu yıl hangi renkler moda

    Bu yıl hangi aksesuarlar moda

    Bu yılın kot modası ne

    Bu yılın ayakkabı modası

    Yazlık bluz modası

    Bu senenin bikini modası vs.

    İnsanların bu konuda internette ne arayacağını düşünün ve bu sorular üzerine etkili ve faydalı makaleler oluşturmaya çalışın. Çok kısa sürede meyvesini yiyeceksinizdir.

    Bu tür makaleler yayınlayıp sitenize oluşturacağınız trafik moda severlerden oluşacaktır. Daha sonra bu kullanıcıları markafoni.com ya da trendyol.com gibi sitelere yönlendirerek para kazanabilirsiniz.


    Mobilya ve ev dekorasyon makaleleri

    Bu konuda da oldukça fazla makale üretmeniz mümkün. Kendinize özgü yazılar oluşturup birçok resimle beraber ziyaretçilere sunabilirsiniz. Makale yazmadan önce piyasa araştırması yapın. Yeni çıkan ürünler her zaman daha çok ilgi çekici olacaktır. Bunlar hakkında detaylı bilgi sunabilmeniz daha çok tercih edilmenizi sağlayacaktır.

    Bu konuda yazacağınız etkili makaleler sayesinde sitenize oluşturduğunuz trafiği satış ortaklığı sistemini kullanarak bu tarz ürün satan sitelere yönlendirebilir ve para kazanabilirsiniz.

    Eğitim makaleleri

    Eğitim makalelerinde günümüzün popüler meslekleri ya da meslek seçerken nelere dikkat etmek gerektiği hakkında makaleler yazabilirsiniz. Bunun dışında meslekler ve çalışma alanları adlı geniş içerikli bir makale de yayınlayabilirsiniz. Bu genç nüfusu fazlan olan ülkemiz için isabetli bir makale tercihi olacaktır.

    Yemek tarifi makaleleri

    İnsanlar artık bildiği bilmediği bütün yemek tariflerini internet üzerinden öğreniyor ya da bildiği tarifleri mükemmelleştirmeye çalışıyor. Türk mutfağı olarak sayısız lezzete sahibiz. Yöresel, geleneksel ya da popüler lezzetlerin tarifleri hakkında makaleler yazmayı tercih edebilirsiniz. Bu konuda birçok makale yazmanız mümkün. Sadece Türk mutfağına bağlı kalmanız da gerekmiyor. Dünya mutfaklarından yemek tarifleri sunarak sitenizi daha zengin hale getirebilirsiniz.

    Tatil ve seyahat

    İnsanlar gitmeyi düşündüğü yerler hakkında bilgi edinebilmek için interneti kullanır. Gideceği yerler hakkında detaylı bilgi sahibi olması zamanını daha etkili kullanmasını dolayısıyla daha dolu bir tatil geçirmesini sağlayacaktır. Size de ülkemizde gidilip görülebilecek tatil yapılabilecek yerler konusunda faydalı makaleler yazabilirsiniz. Oluşturacağınız trafik sayesinde sitenize ekleyeceğiniz tur reklamlarından ya da otel reklamlarından para kazanabilirsiniz.

    YAZI YAZARAK PARA KAZANMA VE DAHA BİR ÇOK KONU DA BİLGİYE WWW.PARABULAN.COM SİTESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eastblood5553 -- 13 Haziran 2013; 23:31:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.