Şimdi Ara

Yazdırma Biriktiricisi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vistada yaşadığım bir sorun hakkında yardımcı olabilecek uzmanlara şimdiden teşekkür ederim.
    Kurmak istediğim yazıcı HP 1022. ilk başta CD sinden kurdum (o da XP sürücülerle kuruldu) Yazıcı yazıcılar menüsünde var ama sınama sayfası yazdırmaya çalıştığımda ya da yazıcıyı kullanmaya çalıştığımda şu hatayı veriyor.

"Biriktirici Alt Sistemi Uygulaması çalışmayı durdurdu" (hata ayrıntılarına baktığımda svchos.exe dosyasında hata olduğunu gösteriyor)
    Hizmetler'den Yazdırma Biriktiricisini hep başlatıyorum ama fayda etmiyor.

Bu konuda kesin bir çözüm var mıdır? Vista konusunda uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

• Yüklediğin süeücüyü kaldır...

vistanın yuklemesini bekle...

• Deneyeceğim.
    Dediğiniz gibi doğru sürücü kurulu olmadığı için yapıyordur. Yazdırma biriktiricisi doğru sürücü kurulu olmadığı için mi hata yapar? Başka sebebi yoktur değil mi? Ne bileyim sistem dosyalarının bozukluğu gibi. Spools.exe (yanlış hatırlamıyorsam) hata yaptığını belirtiyor hata mesajında.
    Bilgisayara daha önce kurulu diğer yazıcılara tıkladığımda da benzer veriyordu.
  • xp sürücüleri vista sürücüleriyle uyuşmaz internet üzerinden vista sürücülerini kur olay çözülecektir
  • Aslında silmeyi denemiştim ama yazıcıyı SİL dediğimde silmeye izin vermiyordu (yazdırma biriktiricisi ile ilgili hatayı vererek).
    Hizmetlerden Yazdırma Biriktiricisini açarak silebiliyordum. Bu neden olabilir? (Ne Yazma Biriktiricisymiş be)
  • bi mantık yürütürsek biriktirme aygıta ulaşılamadıgı ve daha sonra yazdırmak için biriktiriyordur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kitapçık yazdırma sorunu..
    15 yıl önce açıldı
    Word yazdırma sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.