gayet iyi. imzan mütevazi olmuş. Bu tür işler genellikle C++ ile yapılıyor. Performans yüzünden olsa gerek. Deneme imkanımız var mı? Youtube'da linux üzerinde çalışıp çalışmayacağından emin olmadığını söylemişsin. Mümkünse pardus üzerinde deneyip sonucu bildirebilirim.
eskiden kalmış o imza sadece iş ararken bana referans olsun diye yazmıştım bu oyunu, paketlenip dağıtılabilir bir halde değil. O hale getirmek istersem o da ayrı vakit alır. Biliyorum böyle sadece videoyu koyup oyunun kendini koymadan bırakmak hoş kaçmıyor ama hiç koymamaktan iyidir diye videoya çekip verdim. Belki sonra bakılabilir birşeylere
model ihtiyacın olursa ben de yardımcı olabilirim ;)
sağol
tebrik ederim arkadaşım.bende yakında yapıcam böyle şeyler.Biraz daha gelişmem lazım
jmonkey de çok zor değil bunları yapmak.. ama konfigurasyonu nasıl yaptınız acaba? cvs,ant ve path leri falan nasıl ayarlıyoruz , jmonkey kodunu nasıl derleyebiliyoruz?
quote:
Orjinalden alıntı: extra-ordinary
jmonkey de çok zor değil bunları yapmak.. ama konfigurasyonu nasıl yaptınız acaba? cvs,ant ve path leri falan nasıl ayarlıyoruz , jmonkey kodunu nasıl derleyebiliyoruz?