Şimdi Ara

Yaz tatilinde köye gidiyorum ne kadar para almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meraba arkadaşlar. Bu yaz köye gidiyorum 2 aylığına ve yanıma ne kadar para almam konusunda emin olamıyorum. Bu konuyu düşündüm daha önce ama tecrübesi olan arkadaşlara bi soruyum dedim. Malum köy bu para yetmezse falan mahvolabilir bütün tatilim Sigara kullanıyorum ama sigarayı burada kaçak olarak alıcam günde 10 tane falan anca içiyorum zaten 30 paket alırsam 90 tl oluyo bu bana 2 ay için yeterli. Köyde hiç kimse yok sadece ev var tek kalıcam. Malum alışverişi falan da ben yapıcam kendime yetecek kadar. Alkol olmazsa olmazım köyde ama 3 günde bi 2 bira en fazla Yol paramı ailem karşılayacak . Sizce ne kadar para beni idare edebilir 2 ay boyunca ? Tecrübesi olan abilerim bi yardımcı olun

• 2 ay tek basina napican koyde essek birakmayacaksin galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 tl

• La beni küçükken köye göndermişlerdi cebimde beş altı lira bozuk para vardı, bakkal üç ay açılmadı gittiğim parayla geri döndüm.
  • 2 ay tek başına ne yapıcan ondan önemlisi yaza 6 ay var

• Koy yerinde yiyecek fiyatlari idealdir ekmek domates.. Kafadan 300-500 al demek mantiksizlik olur ihtiyaclarin neler,herkesin kendine gore zevkleri vardir vs.vs.
    Birde 2 hafta sonra muhtemelen geri donersin adamin dili siser tek basina.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Koy yerinde yiyecek fiyatlari idealdir ekmek domates.. Kafadan 300-500 al demek mantiksizlik olur ihtiyaclarin neler,herkesin kendine gore zevkleri vardir vs.vs.
    Birde 2 hafta sonra muhtemelen geri donersin adamin dili siser tek basina.

Zaten ev yemekleri yemiyorum fazla en fazla makarna yerim genelde domates peynir ekmek vs. vs. .. Bana kalsa bi sene bile kalırım ama ailem işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    3 yıl önce açıldı
    Ne zaman askere giderim???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

2 ay tek basina napican koyde essek birakmayacaksin galiba

Köyde ortam çok iyi bi seneye yakın kalanlar bile var benden bi kaç yaş büyük İnsanın gelesi gelmiyo gidince anlamıyosun bile 2 ayın nasıl geçtiğini
  • Ben bu sene 1 ay gittim 100tl götürdüm 50tlsini geri getirmiştim köyde akrabaların bağ, bostan ve bahçedeki ağaçlar olunca insan sebzeye meyveye para vermiyor sadece haftalık ekmek arabası geliyordu 3 ekmek alıyordum yetiyordu bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

2 ay tek başına ne yapıcan ondan önemlisi yaza 6 ay var

Zaten yaz tatilinde gidicem de şimdiden hesap yapıyım dedim. Bakarsın fazla çıkar düşündüğümden son anda bişey yapamam . Erken davranmak iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Ben bu sene 1 ay gittim 100tl götürdüm 50tlsini geri getirmiştim köyde akrabaların bağ, bostan ve bahçedeki ağaçlar olunca insan sebzeye meyveye para vermiyor sadece haftalık ekmek arabası geliyordu 3 ekmek alıyordum yetiyordu bana

Ooo o zaman hayli hayli yeter bana para. Bi tek alkol derdim var zaten bi de ihtiyaçlar falan var. Bankada 900 tl var rahat yeter

• Köy iyidir bence doğru karar vermişsin, para konusuna gelince ne kadar paran varsa al işte böyle sorumu sorulur, 2 ay az süre değil sen en iyisi en az +750 al yanına
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup3457

Köy iyidir bence doğru karar vermişsin, para konusuna gelince ne kadar paran varsa al işte böyle sorumu sorulur, 2 ay az süre değil sen en iyisi en az +750 al yanına

Eyvallah kardeşim Fazla almak en mantıklısı sanırım haklısın .eksik olacağına fazla olsun kalır cebimde zararı olmaz
  • Bu arada içki içiyorum demişsin içkiyi böyle göz önünde muhafaza etme bence yoksa bilirsin akrabaların "yengesinin gülü köye gelmiş oy oy" diye eve girerler 5-10 kişi çete gibi sonra adın çıkar köy yerinde kız vermezler valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Bu arada içki içiyorum demişsin içkiyi böyle göz önünde muhafaza etme bence yoksa bilirsin akrabaların "yengesinin gülü köye gelmiş oy oy" diye eve girerler 5-10 kişi çete gibi sonra adın çıkar köy yerinde kız vermezler valla

Haklısın dostum Gerçi köyde en az alkol alan ilk 5 e girebilirim Bu söylediğini göz önünde bulundurucam

• internet olacak mı bari ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

internet olacak mı bari ?

Dostum şehirden kurtulmak için gidiyorum zaten köye. Telefon bile olmayacak
  • şimdi ben bir yeri anlayamadım sen orada tek başına napıcaksın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup3457

şimdi ben bir yeri anlayamadım sen orada tek başına napıcaksın ?

Şimdi benim yapım şöyle. Ben şehir hayatını sevmem hatta nefret ederim ama kurtulmam için yalnızca yaz tatilim var. Doğayı insandan daha fazla seviyorum desem yeridir. Hem yaz tatilinde köyde sevdiğim bir sürü arkadaşım var öyle sıkıcı kuru köylerden değil yani her günü şenlik gibi. Canım sıkılınca o insanlardan uzaklaşabiliyorum çünkü doğa var orda ve her yer yemyeşil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horoz06

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

internet olacak mı bari ?

Dostum şehirden kurtulmak için gidiyorum zaten köye. Telefon bile olmayacak

telefon falan olsun sıkıntı çıkarsa kullanırsın bide canın sıkılırsa nete falanda girebilirsim telefon iyidir bulunsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.