Şimdi Ara

Yaz Tatilimizi Rezil Ettiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan sınavdan önce şunu yapacam bunu yapacam diyordum.Şimdi hiçbir şeyden zevk alamıyorum.zaten bu sene ikinci senemdi eğlenmek nedir nasıl yapılır unutmuş haldeyim.

• Hocam çok haklısınız... Maalesef saatlerdir hayattan soyutlandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımın en güzel zamanlarında hiç bir şeyden zevk almıyorum şu stresten dolayı ne kadar berbat bir şey.
  • Geç açıklanmasının kötü yönlerinden biri işte. Tatil bile yapsan aklın sonuç ve yerleşmelerde bu yaz huzur tamamen kaçtı.
  • Bence bugüne has bir şey bu. Bugün çok iç bunaltıcı bir gündü niyeyse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Off ne gezdiğimi anlıyorum ne yaptığım sporu ne yapsam sonuç 5dak bir siteyi güncellemek bu akşam açıklanmazsa ne olacak halimiz bilmem

• This is just the beginning...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spordan sıkılmaya başladım stresten. Nalet olsun bu hayat

• Kayıtlar tam olarak hangi tarihler arasında?

• HER ŞEYİ BIRAK
    BU SENE BİR DAHA YGS LYS KİTAPLARINA ELLİM DEGMEYECEK DİYORDUM hergün alem yapacam diyordum

şimdi tükürdügümü yalıyorum :D
  • Mk lysden dolayı haziran
    Sonuçlardan dolayı temmuz
    Tercih kayıttan dolayı Ağustos

• önce optiği okumayacak ve kameralar var bir şey yaptım mı diye paranoyak oldum. bir ay uykusuzlukla ve her gün sinir harbiyle geçti. ekranda o geçersiz sayılmıştır yazısını görürsem naparım diye düşündüm. sonra okuduğuna ikna oldum bu sefer kaydırma ve şıkları yanlış hatırladım mı diye kuruntular başladı. bir şekilde bir ay geçti. ancak müfredat dışı soru ve o dandik kimya sorusu ne hikmetse değerlendirmeye bile alınmadı. neyse kabullendik onları bir şekilde tercih zamanı geldi. sıralama 15-17k bandındaydı yani fena değildi bu sefer ne yazsam diye telaşa düştüm son güne kadar karar veremedim. kafamda yurt dışına gitmek ve burada kendi insanlarımıza yardım etmek çatışıp durdu. seçeneklerimi o kadar detaylı araştırdım ki karar vermekte zorlanıyodum, neyse artık ikisinden de gelme şansları eşit yerleri yazacaktım. o sırada ais kilitlendi. buradaki yardımsever(!) arkadaşlar ve çok sevgili devlet çalışanları zamanımız olmasına rağmen son güne bırakmasaydınız diye kaypak cevaplarla günümüzü şenlendirdiler. bimer'i aradığımda burası türkiye keşke son güne bırakmasaydınız cevabını verdi kadın düşünün. bimer'i aradım artık çünkü ösym sürekli meşgul çalıyordu. en sonunda ösym binasına gittim 2-3 saatte sorunun düzeleceğini öğrendim. şimdi de duyuruyu belki bilmemkaç gün öncesinden veriyorlar kaç gün bekleriz onu allah bilir. yakınarak uykusuz bekliyoruz. tıp diş gelmezse bile üzülmeyeceğim çünkü bu boktan kurumun hazırladığı tustu dustu ya da her ne sınavıysa uğraşmak istemiyorum artık. mümkünse bu yıl tüm ilişiğimizi keselim ösym.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nope93 -- 9 Ağustos 2016; 1:03:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yıl sınava girip yerleşenlere gazidir net.
    Hem ösym hem ülke gündemi o kadar çalkantılıydı ki.
    İnan bir sonraki yıl ne olacağı belli olmadığından mezuna kalmayı aklımdan bile geçirmedim.
  • sıkıntıdan sigaraya başladım bu adamların keyfini beklemekten
  • nope93 kullanıcısına yanıt
    gece gece yaktırdın be hocam
  • olm hastamısınız ya koskoca sıkıntıyla dolu bir seneyı atlatmışsınız geçmiş bitmiş müdahele edemeyeceğiniz şey için neyin sıkıntısını yaşıyosunuz bırakın tadını çıkarın düşünmeyin bile
  • HakimBeey kullanıcısına yanıt
    Yapmayın hakim bey

• cavsohio kullanıcısına yanıt
    sizin yakmanıza yakıyorum şimdi hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacak şey bulamıyorum. LYS'ye çalışmadım. YGS'ye yine az çok bakmıştım. Tam istediğim bölüm/üniversite olmasa da hevesle yazdığım bir bölüm ve üniversite var. Fakat eğlenemiyorum. O kadar salağım ki şuan. Abi metin2 indirip oynadım o derece. Gelcek varsa metin 2 oynayalım beyler
  • hocam zaten melankolik adamımdır. bu herifler sağolsun hayat enerjim kalmadı yemin ediyorum günde 12 saat uyuyorum, öyle sıkıldım ki anlatamam. alkol, sigara takılıyorum mal mal.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.