cumartesi alacağım inşallah nakit tanesi 2000tlden anlaştım bir yer ile |
Yaz Lastiği Seçimi Nexen mi Hankok mu ? Tecrübesi olanlar içeri lütfen (2. sayfa)

-
-
ben de bugün adedi 3100 liradan 3 taksitle Conti PC7 aldım. eski falkenler ömrünü doldurmuş, çöpe gitti.
-
hayırlı olsun güzel fiyata almışsınız. Ben de 2.000tl ye 6 taksit ile nexenleri aldım bakalım fiyat olarak çok iyi denk geldi. Umarım memnun kalırım diye düşünüyorum.
-
sana da hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
Sıfır aldığım pc7 lastiklerin içinde böyle izler var. Sıkıntı yaratır mı sizce ?
-
Merhaba,
Hankook ventus p.4 ü alın.Diğer ürün olan nexen n blue eski ilaveten vasat bir ürün.
-
Hocam merhaba;
Tam benim konumu açmışsınız. Belirttiğiniz iki lastik arasında kaldım ben de ve ölçüler aynı. Nasıl memnun musunuz lastikten? Kısaca yorumlarsanız sevinirim.
-
merhabalar şuanlık memnunum fazlasıyla yumuşak bir lastik yol sesi yuvarlanma sesi yok denecek kadar aza iniyor konforlu bir lastikde viraj kailiyeti aman aman iyi değil yanal kaymaya müsait biraz ama frenleme konusunda güzel işler çıkarıyor bu paraya tartışmasız bu lastik bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X