Şimdi Ara

Yaz indirimleriyle gelen salien oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canavarları yenip yenip lose alıyorum. Herhangi bir ilerleme de olmuyor. Üssüm herhangi bir darbe almıyor. Sürekli farenin sol tuşuyla 1 tuşuna basıyorum ve rahatlıklar bütün canavarları öldürüyorum. Siz de denediniz mi bu oyunu? Yardım lazım.. İyi forumlar Yaz indirimleriyle gelen salien oyunuYaz indirimleriyle gelen salien oyunu

• nerden geliyor bu oyun hocam
  • skyleqend35 S kullanıcısına yanıt
    Yaz indirimleriyle geldi. Her bir oyun sonrası 1 kart düşürme hakkın var günlük max 3 kart düşürebiliyorsun. Bu arada keşif kuyruğunu tamamlayarak da günlük max 3 kart düşürebiliyorsun. oyun linki:https://steamcommunity.com/saliengame/play/
  • evt lose yazıyor ve ilerleme kaydetmiyor genel bir sorun olduğunu düşünüyorum
  • Bende de böyle diyordu. Şimdi script kullanıyorum o mesaj çıkmıyor bile direk yeni oyuna geçiyor. Bakalım 2015'teki gibi en son seviyeye gelip, en son rozeti açabilecez mi.

2015'teki oyunu çözmek bir saatimi falan almıştı ama bunu çözemedim hala. Zaten hata verip duruyor.
  • last progress oyunu bitiriyorum. oyundan atıyor. sonra bakıyorum oyun bitmiş.

dün akşamdan beri 7-8 bölümde başıma geldi. ardından oynamayı bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Bende de böyle diyordu. Şimdi script kullanıyorum o mesaj çıkmıyor bile direk yeni oyuna geçiyor. Bakalım 2015'teki gibi en son seviyeye gelip, en son rozeti açabilecez mi.

2015'teki oyunu çözmek bir saatimi falan almıştı ama bunu çözemedim hala. Zaten hata verip duruyor.
    Acaba rozeti neye göre değerlendiriyor karakterin ilerlemesi mi yoksa her haritada bir şeyler yapmasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 22 Haziran 2018; 11:13:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • korsan gezegeninden oyun kazanan oldu mu?
  • redditte hacki çıkmış chrome console komutu şu "CEnemy.prototype.Walk = function(){this.Die(true);};" arkaplanda bile çalışıyor acaba yüksek seviye rozet için tam olarak ne yapmak gerekiyor onu bilmek lazım
  • oyunu açarken hata verip duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Acaba rozeti neye göre değerlendiriyor karakterin ilerlemesi mi yoksa her haritada bir şeyler yapmasını

Alıntıları Göster
    b0ni'den aldığım bilgiye göre 7. levelde Rozet 2, 9. levede Rozet 3 oluyormuş.

Gece bota açık bırakmıştım epey bir kasmış, şimdi 9 olmama 5.000 EXP kaldı yani 3 oyun, ama oyun sapıttı yine ya EXP vermiyor yada hata verdiği için EXP'i saymıyor. Bir türlü 9 olamadım.

Dün ilk gezegende de epey bir vakit geçirmiştim, Yüksek zorluktaki bütün alanları tamamlayanlardan biriydim, oyun kazanamamışım Oyun kazananlar açıklanmış 1. gezegende. Allah bilir çoğu 10dk bile oynamayanlar. Oyun kazanma olayı tamamiyle random, ne kadar oynadığınız, ne kadar yardım ettiğinizin bir önemi yok. Oysa ne umutlarla girmiştim 1. gezegene, bir Blackwave çıkar diye

1. gezegende oyun kazananlar:https://store.steampowered.com/prizes/winners/2492062106106807890

• John Sheppard kullanıcısına yanıt
    oyun pek umurumda değil ama verse iyi olurdu, botu ben bugün çözebildim şuan 2. seviye oldu rozet, max lvl varmı hocam peki rozette ? 3.seviyede bırakıcazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

oyun pek umurumda değil ama verse iyi olurdu, botu ben bugün çözebildim şuan 2. seviye oldu rozet, max lvl varmı hocam peki rozette ? 3.seviyede bırakıcazmı
    https://imgur.com/a/LXKhSnN

6'ya kadar rozet seviyesi var.

Max level kaç bilmiyorum, bende şimdi yeni 9 olabildim, rozet 3. seviye oldu. 2015'teki minigame'de olduğu gibi seviyeleri ve rozetleri arttırabilirler ama.

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
    usta şu bot meselesini açar mısın? ben konsola CEnemy.prototype.Walk=function(){this.Die(true);}; yazıyorum sadece 1 oyunluk oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoM07

usta şu bot meselesini açar mısın? ben konsola CEnemy.prototype.Walk=function(){this.Die(true);}; yazıyorum sadece 1 oyunluk oluyor.
    tabi yardımcı olayım içeriklerle alakam yoktur bunu belirteyim başta, sadece sizler gibi kullanıyorum

https://www.reddit.com/r/Saliens/comments/8sywut/background_idler_no_minigame_ui_required_with/

bu daha iyi bir bot şuan 4-5 saattir kullanıyorum ekrandan değilde konsola bakınca anlaşıyor sadece çalıştığı

https://github.com/ensingm2/saliengame_idler/blob/master/idle.js

oyun açık kalsın gezegeni seçin fakat haritadan bölge seçimi yapmayın, şuradaki kodları konsola yapıştırcaksınız konsol açık kalacak sonra haritadan bölge seçin yüksek zor seviye olan bölge seçerseniz daha iyi olur sanırım konsolda 120'den geri sayım sürekli yapıyorsa çalışıyor demektir

Oldu hocam teşekkürler anlatımınız için.
    Çok teşekkürler kardeşim bilgin için :)
  • Bunun keşif kuyruğu görevi için olanı ile karılaşan var mı?
  • yureklibatur kullanıcısına yanıt
    Kardeş o da gunde bi kez oluyor 2 kere tıkla onada ne olacak :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.