Şimdi Ara

Yaz İndirimleri Sayesinde Pazarı Sömürme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yanlış hatırlamıyosam 11'inde indirimler başlıyodu. Binevi taktik gibi bişeyi olan söyleyebilir mi?
    ak47 redline al düşünce, 3-5 güne düzelince satarsın gibi
    bu konularda pek fikrim yok da

• kimisi düşer kimisi düşmez diyor. ben birazda olsa fiyatların dalgalanacağını düşünüyorum. zaten kendin mantığını yapmışsın. çok satan itemlerden alabilirsin fiyatları düşerse.
  • fiyatları belirgin düşerse sticker stoklamayı düşünüyorum ben , yeni operasyonun çıktığı gün 50 tane falan almıştım katowice çıkartmalarından . geçen gün sattım 30 lira falan kar ettirdi.
  • Peki nakit olarakmi kara imkan sagliyor yksa steam cuzdanimi olarak ? Yani steamde kalirsa skntli gbi olmazmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Perseus_ kullanıcısına yanıt
    2015 katowice değil mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bllmrshn

2015 katowice değil mi hocam?

evet onlardandı
  • Skinleri satsam mi sizce? Bakiye 400lira filan olacak nasil kullanilir bu kadar para kestiremiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Skinleri satsam mi sizce? Bakiye 400lira filan olacak nasil kullanilir bu kadar para kestiremiyorum.

Fiyaar dusmeden satmak daha mantikli gibi fakat ben bu yaz indirimleri konusunda pek bilgi sahibi olmadigimdan yanlis da ynlendirmek istemem.

• Valla hocam operasyon çıkınca gut knife boreal forest 40 dan usps orion st ft 40 dan gittiydi. İnsanların acil paraya ihtiyacı olabiliyor bazen ama bilemem indirimler ne kadar etkiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.