Şimdi Ara

Yaz Geliyor Hazır Mısınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin anan baban hiç evlenmedi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

O gürültü kaynağı lanet düğünlere

Şuan dışarıda düğün var,arkada saçma sapan oyun havaları çalıyor ve ben bunu dinlemek zorundayım
  • Oturduğun semte bağlı bir şey. Varoş bir yerde oturuyorsan normaldir.*

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Yaz Geliyor Hazır Mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızsızAdam

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

O gürültü kaynağı lanet düğünlere

Şuan dışarıda düğün var,arkada saçma sapan oyun havaları çalıyor ve ben bunu dinlemek zorundayım

Bizim burda da düğün var zaten o yüzden aklıma geldi hocam daha yaz gelmeden başlamışlar

@Empire State

Hocam oturduğumuz yer varoş değil ama sınırdayız nerdeyse bizim siteden ilerisi varoşlaşıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Bende nefret ediyorum onlardan davullu zurnalı düğünlerden artık bunun devri kapandı ayrıca burası köy değil, benim annem ile babam evlendiği zaman davullu zurnalı düğün yapmadılar keza abimlerde öyle gidip bir nikah salonunu kiralayıp orada yaptılar. Arabalar ile konvoy da yapmadılar sessiz sedasız evlenip evlerine gittiler. Aynı şey asker uğurlama içinde geçerli. Bana göre boş işler.

Lan ne çok imla hatası yapmışım be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 4 Mayıs 2013; 19:37:31 >
  • Düğünlerden ne kadar hazzetmesemde sevmesemde, yazları belli eden birşey gibi geliyor bana. Ama salonlarda veya en azından şehir dışında bir yerde yapılsa daha iyi
  • Nefret ediyorum bu ve bunun gibi kültüre sahip insanlar ile aynı ülkede yaşadığım için, bir yabancıya karşı utanç kaynağı benim için. Yazık gerçekten çok yazık.

• Hala böyle düğün yapan kaldı mı ya nerede yaşıyorsunuz siz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Bende nefret ediyorum onlardan davullu zurnalı düğünlerden artık bunun devri kapandı ayrıca burası köy değil, benim annem ile babam evlendiği zaman davullu zurnalı düğün yapmadılar keza abimlerde öyle gidip bir nikah salonunu kiralayıp orada yaptılar. Arabalar ile konvoy da yapmadılar sessiz sedasız evlenip evlerine gittiler. Aynı şey asker uğurlama içinde geçerli. Bana göre boş işler.

Lan ne çok imla hatası yapmışım be

Yazacaklarimin aynisi abim olayi hariç

• O saçma salak düğünler geliyor demi birde...Neyse yeni eve taşındım bakalım, ev ormanın içinde burada da düğün yapacak halleri yoktur umarım...

Ama etraf açılmış saçılmış genelde kış aylarını severim ama yazında böyle bir güzelliği var..
  • Başlıyor yine.. Büyük ihtimal ne kadar spora başlayacağım desem de üşengeçlikten yapamayacağım biraz kilo alacağım. Lisedeki son yazım bu arada seneye ygs geliyor dershaneye de başladım haziranda başlıcak dediler ama başlarsa gitmem biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım var. Telefonları mı ve bilimum bana ulaşılacak teknolojik araç gereçlerimi kapatacağım asosyal olmak istiyorum biraz. Yine sıcaktan öleceğim günler olacak, vantilatörü önüme tutacağım ama işe yaramayacak buz gibi içecekleri götüreceğim yine fayda etmeyecek. Her gece sivrisineklerle kapışacağım sabaha kaşınıyor olacağım bir de üstüne sıcaklar ohh ne güzel. Yavaş yavaş uyku düzenim bozulacak, normalde 1-2 gibi yatarken sabah 7 de yatmalar akşam 6da kalkmalar başlayacak. Okul başladığında ise bunu düzeltmekle uğraşacağım ve tatilin bitmiş olmasının üzüntüsüyle triplere gireceğim. Her gün dışarıdan çocuk sesleri gelecek ama sıcak olduğundan camları kapatamayacağım, düğünler, sünnetler yapılacak.

Bu yüzden keşke tatil olmasa diyorum. Tamam dinlenme, kafa dinleme yönünden güzel ama tatilden sonra birden çalışma başlayınca insan ister istemez bunalıma giriyor.
  • Bizim buralarda da başlasada az oynasak kurtlarımızı döksek
  • Yaz geliyorrrrrR
    Bikini
    Adalar
    Bikini
    Kızlar
    Bikini
    Deniz
    Bikini
    Güneş
    Bikini
    G. Kremi
    Bikini

• quote:

Orijinalden alıntı: scorp21

Yaz Geliyor Hazır Mısınız?

Heyecanla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exciting Bad Boy

Nefret ediyorum bu ve bunun gibi kültüre sahip insanlar ile aynı ülkede yaşadığım için, bir yabancıya karşı utanç kaynağı benim için. Yazık gerçekten çok yazık.

Do i=1,1000

Adam_hakli = Adam_hakli + 1;

End do

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaska Yolcusu -- 4 Mayıs 2013; 19:59:52 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.