Şimdi Ara

Yaz geliyor dediler neden gelmedi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • o kadar mesaj attim gelmedi eve kimse bide chinada yasamama ragmen o kadar yurtdisi.alisveris basliklari altina mesaj yazmama ragmen kimse nasisin iyimisin chinada ne yiyon iciyon diye soran olmuyo ya telefon istiyolar ya baska elektronik bazen orhan babaya hak veriyom batmali bu dunya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim en başta özür dileyeyim ben de senden telefon ile ilgili bilgi istediğim için. Haklısın, ne desem bilemiyorum okul için mi gittin yoksa iş amaçlımı bilemiyorum. sanırım yoğun bir şekilde yalnızlık çekiyorsundur. Birde yemek sorunu bayağı sıkıntıdır. İstersen buradan gidermi bilmiyorum ama istediğin yiyecek olursa ev yapımı kuru şeyler gönderebilirim(samimiyim ücrette istemem). Geçen başka bir arkadaşta okul için gitmiş oralara foto falanda gönderiyordu foruma irtibata geçebilirsiniz. Selamlar Allaha emanet ol.

Orijinalden alıntı: mecnunumm

Kardeşim en başta özür dileyeyim ben de senden telefon ile ilgili bilgi istediğim için. Haklısın, ne desem bilemiyorum okul için mi gittin yoksa iş amaçlımı bilemiyorum. sanırım yoğun bir şekilde yalnızlık çekiyorsundur. Birde yemek sorunu bayağı sıkıntıdır. İstersen buradan gidermi bilmiyorum ama istediğin yiyecek olursa ev yapımı kuru şeyler gönderebilirim(samimiyim ücrette istemem). Geçen başka bir arkadaşta okul için gitmiş oralara foto falanda gönderiyordu foruma irtibata geçebilirsiniz. Selamlar Allaha emanet ol.

hay Allah razi olsun ya sonunda birisi sirf beni dusundugunden ben oldugum icin halimi hatirimi sordu hic bi cikar yada formaliteden nasilsin demedi acaba napsam halimi hatirimi sorana bi tl kampanyasimi baslatsam tr de sarilmak bi tl kampanyasi oluyorsa neden benim kampanya tutmasinki ama herkeste gelirse vatarim inan cok sevindim kac gundyr bu.konuyada kinse bisi yaxmamisti moral sifirdi vay beailk defa birisi beni umursayarak halimi sordu olsem fam yemem lan artik

• hacım ne yapıyorsun çinde,
    ne yiyorsun ne içiyorsun ne işle meşgulsun okuyormusun
    geçim durumun nasıl,
    kalacak yerin nasıl yurtmu daire mi
    oralara gelmemi tavsiye edermisin, gelsek bizde iş yapabilirmiyiz..
    .TR den istediğin ne varsa sana sağlayabilirim (ücretsiz)

Orijinalden alıntı: diray67

hacım ne yapıyorsun çinde,
    geçim durumun nasıl,

lutfen paypal hesabinizi pm den gonderiniz tarafiniza 1 tl gonderecegim cok tesekkur ederim ilginiz icin kac gundur opencart eticaret sitesi kurmaya calisiyirum olmadi sanirsam uzman bulup halkettirecegim iq su sifir hergun 3 ogun pirinc yiyen vede her ay 50 urun satip amazon ve ebaydan 2 milyon usd kazaban cinli ile ayni sehirde yasayip para tapamamanin verdigi utancla yasiyirum

Orijinalden alıntı: yokan

quote:

Orijinalden alıntı: diray67

hacım ne yapıyorsun çinde,
    geçim durumun nasıl,

lutfen paypal hesabinizi pm den gonderiniz tarafiniza 1 tl gonderecegim cok tesekkur ederim ilginiz icin kac gundur opencart eticaret sitesi kurmaya calisiyirum olmadi sanirsam uzman bulup halkettirecegim iq su sifir hergun 3 ogun pirinc yiyen vede her ay 50 urun satip amazon ve ebaydan 2 milyon usd kazaban cinli ile ayni sehirde yasayip para tapamamanin verdigi utancla yasiyirum

eminim forumdan yardımcı olacaklar cıkacaktır

• Kurban ciddiyim varsa buradan istediklerin temin etmeye çalışayım. Yarı köylü sayılırım köyde yaptığımız konserve domates suyu, erik kompostosu(hoşaf), köy bulguru,erişte, köy yumurtamda var ama oralara kadar sağlam gidermi bilmem. tereyağ,peynir falan gönderebilirim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.