Şimdi Ara

Yaz geliyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum yaz geliyor dizi ihtiyacı artacak biliyorum çok istek var konu olarak fakat ben de açayım dedim .

İzlediğim ve izliyor olduğum diziler : Doctor who , supernatural , HIMYM, Sherlock , Lilyhammer , Shameless , Breaking Bad , American Horror Story ve daha hatırlayamadıklarım , siz önerin ben ayıklarım .

Ve bu arada fazla ilerlememiş olan ve sezon bölümleri çok uzun olmayan diziler önceliğimdir teşekkürler şimdiden

• Arrow
    The Walking Dead

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Walking Dead
    Merlin
    Arrow
  • Prison Break 4 sezon ama gerçekten süper.
  • Prison Break'ı bir ara televizyonda izliyordum orada çıkıyordu beğeniyordum aslında olabilir . Şu ikisi arasında kaldım The walking dead mi prison break mi ?
  • Hannibal , The WalkingDead, PrisonBreak

Hannibal filmini izlediysen biraz yatkınsan ; 10/10 verebileceğim tek dizi şuan devam edenlerden
  • Wilfred
    TWD
    Dexter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamgee

Prison Break'ı bir ara televizyonda izliyordum orada çıkıyordu beğeniyordum aslında olabilir . Şu ikisi arasında kaldım The walking dead mi prison break mi ?

Her türlü prison break. Twd nin ilk sezonu saglamdi. Gerisi cerezlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prison Break
  • Hannibal beyler gerisi yalan.sezon finali halen beynimden çıkmadi

• Hannibal birkaç bölüm izlemiştim dikkatimi çekti .Birkaç bölüm hannibal izliyeceğim sararsa izlerim sarmassa ama bence saracaktır , alternatif olarak prison break veya walking dead izleyebilirim.
  • Game of Thrones , Hannibal , TWD , the big bang theory

• quote:

Orijinalden alıntı: HKnatas

Game of Thrones , Hannibal , TWD , the big bang theory

Muhtemel izleyeceklerim bunlardı zaten hepsi bir arada toplanmış hali bir de prison break var işte
  • Komediden hoşlanıyorsan iki baş yapıt

Seinfeld ve friends. Zaten ikisi toplam 19 sezon yapıyor baya vaktinizi alır ama önce friends izlemeniz tavsiye olunur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz dizileri çıkar. Geçen sene kamp diye bir dizi vardı. Bir ara izliyordum, sonu ne oldu bilmiyorum. Umarım bu yazda böyle bir dizi çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Yaz dizileri çıkar. Geçen sene kamp diye bir dizi vardı. Bir ara izliyordum, sonu ne oldu bilmiyorum. Umarım bu yazda böyle bir dizi çıkar.

Yazin çikan suits dizisi var hocam .Bence en kaliteli yaz dizilerinden . Hatta dizinin bir kismi kis mevsimine kaydirildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

quote:

Yaz dizileri çıkar. Geçen sene kamp diye bir dizi vardı. Bir ara izliyordum, sonu ne oldu bilmiyorum. Umarım bu yazda böyle bir dizi çıkar.

Yazin çikan suits dizisi var hocam .Bence en kaliteli yaz dizilerinden . Hatta dizinin bir kismi kis mevsimine kaydirildi.

Suits'i duydum , daha izlemek nasip olmadı. Ama yukarıda ki dizi, yaz tatiliyle ilgili bir dizi. Göl, yüzme, eğlence, kızlar vs. En azından haftada bir bölüm de olsa, yazın böyle dizilerin gideri oluyor. Bakalım yeni çıkan böyle bir dizi var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

quote:

Suits'i duydum , daha izlemek nasip olmadı. Ama yukarıda ki dizi, yaz tatiliyle ilgili bir dizi. Göl, yüzme, eğlence, kızlar vs. En azından haftada bir bölüm de olsa, yazın böyle dizilerin gideri oluyor. Bakalım yeni çıkan böyle bir dizi var mı?

Anladim hocam , Suits daha çok kis dizisi tadinda

• quote:

Orijinalden alıntı: Robb_Stark

quote:

Orijinalden alıntı: Gamgee

Prison Break'ı bir ara televizyonda izliyordum orada çıkıyordu beğeniyordum aslında olabilir . Şu ikisi arasında kaldım The walking dead mi prison break mi ?

Her türlü prison break. Twd nin ilk sezonu saglamdi. Gerisi cerezlik

O ilk sezon da altı üstü 6 bölüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

Komediden hoşlanıyorsan iki baş yapıt

Seinfeld ve friends. Zaten ikisi toplam 19 sezon yapıyor baya vaktinizi alır ama önce friends izlemeniz tavsiye olunur.

Komedi filmlerinden çok hoşlanırım , How I Met Your Mother ' ı bitirdim , friends'e tam başladım ki iki dizi birbirine çok benziyor ve HIMYM'deki sıcaklığı bulamadım ama friends HIMYM'den daha eski ve daha kaliteli bir dizi bunu biliyorum ama işte ısınamadım :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.