Şimdi Ara

Yaz aşkı nasıl edinilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde olduğumdan ve bir sene okula ara vermemden dolayı şu an arkadaş çevrem uzakta olan bir kaç arkadaşımdan oluşuyor onlarda erkek.Ve kız çevrem hiç yok.Yazı da boş geçirmek istemiyorum nasıl kız tavlayabilirim taktik verin.Starbucksta kızlarla mı tanışmaya çalışsam

• Yaz aşkı net tatilde, yazlıkta yapılır. Zaten yaz bitince görüşemeyeceğiz mantığıyla herkes biraz daha cüretkar oluyor. Sevişen, öpüşen, sevgili olan gırla dolu. Ama yaz bitince formatlanıyor her şey. Şehirde imkansız.
  • AI Engineer kullanıcısına yanıt
    yazlığımız yok oturduğum sitede de yaşıtım kız yok gibi.Hep çoluk çocuk.Bölümümdeki kızlar istediğim gibi değildi beğendiğim biri çıkmadı karşıma sonuç 21 yaşında sadece 2 sevgilisi olmuş bir insanım.Hocam yaz aşkı olmasa da olur yani senelik ömürlük olsun ama karşıma çıkan kızlar istediğim gibi olmuyor.Dışarıda beğendiğim kızlarla da tanışamıyorum ortak bir tanışma paydamız yok.Nereden kız bulucam ben valla makina mühendisliği öğrencisi durumundayım ben ya
  • Genetikçiçocuk G kullanıcısına yanıt
    Üniversitede kızların bol olduğu kulüplere katıl. Zaten kızların çok olduğu yerde erkekler kapılıyor. Birisi sürekli seninle konuşmaya çalırsa ara sıra mesaj atarsa direkt çıkma teklifi et.
    okul açılınca onu yapacağım da hocam bu yazı böyle geçirmek istemiyorum.ne yapabilirim sizce?Starbucksta kızlarla konuşmak tanışmaya çalışmak nasıl bir fikir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genetikçiçocuk

okul açılınca onu yapacağım da hocam bu yazı böyle geçirmek istemiyorum.ne yapabilirim sizce?Starbucksta kızlarla konuşmak tanışmaya çalışmak nasıl bir fikir?
    Ezikçe.
    Peki ezikçe olmayan yöntem hangisidir?Bir şekilde çevre yapmak bulunduğum şehri kızlı erkekli arkadaş grubumla dibine kadar gezmek eğlenmek coşmak kısaca yazın tadını çıkarmak istiyorum.Var mıdır bir önerin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk ne demek bilen var mı??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genetikçiçocuk

Starbuckstaki kızların bakislarina hareketlerine baksana kendilerini kaf dağında sanıyorlar rezil ederler bence hiç starbucksta deneme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genetikçiçocuk G kullanıcısına yanıt
    Lan haline dua et. 20 yaşındayım 0 çektim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaz aşkı staj gibi bir şey mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz aşkı yazlığa vs gidince yapılır şehirde yapmak yorucu olur. iki taraf da birbirini bir daha görmeyeceği için işler normalden çok daha hızlı gelişir. eğlencene bakmak istiyorsan taktik bu..
    ha ben normal bir ilişki istiyorum diyorsan kafelerde takıl arkadaşlarınla en kötü ihtimalde 2-3 günde bir kişiyle kesişmeye başlarsın, onlar kalkarken sen de hamle yapıp insta/numarasını alır devam edersin. yani işler oturduğun yerden gelişmiyor etkin olmak lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.