Şimdi Ara

YAZ ANTRENMANIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaz geldiğinde vaktim çok bol oluyor. Bu yüzden hem fitness a gidecegim, bu zamana kadar hic gitmedim hep evde calıstım. Ve basketbolcu oldugum icin her gün farklı yerlerden topu kendim atıp almak şartıyla 500 şut atacagım. Şut sayısını gittikçe artıracagım. Sizce ne kadarlık bir yol kat ederim bu süreçte ? 3 ay her gün 500-1000 şut atmak şutlarımı iyi yapar mı ? Kısa forvet oldugum icin şutlarımın iyi olması gerek fakat benim iyi değil, turnikeler ve paslar çok iyi. Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen iyi forumlar

Dilimde Şarkıların Gündüz Gece!
  • bodye basladıktan bi süre sonra eski şut stilimi kaybettim top o kadar rahat geliyor ki, kontrolsüz güç kontrolsüz şutlara sebep oluyor . ama yeni stili oturttuktan sonra herşey cok güzel olacaktır bol bol şut atmanda senin yararına sanırım mevki olarak shooting guard ve small forward oynuyosun 2-3 ?

Orijinalden alıntı: NightMare0fDewiL

bodye basladıktan bi süre sonra eski şut stilimi kaybettim top o kadar rahat geliyor ki, kontrolsüz güç kontrolsüz şutlara sebep oluyor . ama yeni stili oturttuktan sonra herşey cok güzel olacaktır bol bol şut atmanda senin yararına sanırım mevki olarak shooting guard ve small forward oynuyosun 2-3 ?

aynen öyle hocam çok uzunlar varsa takımda 2, yoksa 3 oynuyorum. Ve senin soyledigin gibi cidden body yapıyorum şu an ve top çok hafif gelmeye başladı. Arkadaşlarım ddiyor ki napıyorsun sen. Geri çekilerek atıyorum üçlükten yine de fazla kaçırıyorum gücü. İnşallah alışırım bu duruma

• UP
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylik akbil

aynı sorun bende de var kollar kuvvetlendikçe şutların ayarı bozuldu. ama body yaparken bi yandan da bu günlük bahsettigin şut idmanlarını yürütürsen hiçbişey olmaz merak etme

sence güzel bi gelişme kat edebilir miyim 3 ayda ?

Orijinalden alıntı: Container

quote:

Orijinalden alıntı: aylik akbil

aynı sorun bende de var kollar kuvvetlendikçe şutların ayarı bozuldu. ama body yaparken bi yandan da bu günlük bahsettigin şut idmanlarını yürütürsen hiçbişey olmaz merak etme

sence güzel bi gelişme kat edebilir miyim 3 ayda ?

edersin tabi zaten bi laf vardır 'oyuncu yazın olunur' diye :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.