Bildirim
Yayındenizi ayt fizik momentum sorusu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam hız yatayda v olsun çapıştıklarında yukardan gelen cismin momenti ve aşşadakinin momenti birbirini götirür yani yatau atış yapar gibi hareket ederler soldan gelen cismin hızı v olsun dedik 3m de vbölü 3 yapar yanimt sürede oraya kadar yatayda aldığı yolun3te 1 ini alıcak bu yüzden sağ taraftaki yolun ilk noktasına düşücek noktları isimlendirirken yanlış yazmış pc bence her noktaya 1 harf gelmesi lazım sola düşemez cisim -
Aynen ben de böyle çözdüm. Uygulamada çözen adam cevap anahtarına göre çözüyor demek ki :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türkiyede insanların işine gösterdiği saygı işte, bu ülkeden bi cacık olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi generation z -- 5 Mart 2021; 8:34:13 > -
Maalesef öyle. Noktaları sırayla isimlendirince tam Pye geliyor cidden. Adam tamamen kılıf uydurmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam nokta isimleri bana kaymış gibi geldi o yüzden p bence de -
Aynen sonradan fark ettim ben de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X