|
Merhaba, Aktif olarak yayında ve çalışır durumda olan, işletmelere yönelik yapay zekâ tabanlı bir dijital iletişim platformu için ortaklık veya tamamen devir seçeneklerini değerlendiriyorum. Proje; firmaların müşteri iletişimini tek merkezden yönetmesini sağlayan, santral + dijital asistan mantığında kurgulanmış, farklı kanalları bir araya getiren bir yapıya sahiptir. Platform kapsamında sunulan başlıca çözümler: Yapay zekâ destekli sanal asistan WhatsApp üzerinden otomatik müşteri iletişimi Web chat entegrasyonu AI destekli çağrı / santral yapısı Restoran ve işletmeler için yapay zekâlı QR Menü Bu yapı sayesinde işletmeler; müşteri sorularını, taleplerini ve rezervasyon / sipariş benzeri süreçlerini insan müdahalesine gerek kalmadan yönetebilmektedir. Sistem, farklı sektörlere kolayca uyarlanabilir ve abonelik / kiralama modeliyle ölçeklenmeye uygundur. Neden ortaklık veya devir? Ürün ve altyapı tarafı hazır olmasına rağmen, projenin satış, pazarlama ve büyüme aşamasında ihtiyaç duyduğu yatırımı mevcut maddi imkânsızlıklar nedeniyle tek başıma karşılayamıyorum. Bu nedenle projeyi; büyütebilecek bir ortak ile ilerletmek ya da projeyi devralmak isteyen bir yatırımcıya bırakmak istiyorum. Değerlendirilebilecek seçenekler: Projenin tamamının devri Hisse karşılığı ortaklık Yatırım karşılığı pay devri Detaylı sunum, canlı demo ve iş modeli bilgilerini özel mesaj üzerinden paylaşabilirim. Ciddi ilgisi olan kişilerle iletişime geçmek isterim. Ürünler %100 Türk Malıdır. Kendi kodlamamdır. Dışarıdan servis veya hizmet alınmamıştır. Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzyvz -- 21 Şubat 2026; 21:11:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler