Şimdi Ara

Yayın denizi paragraf kitabım bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
3
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar yayın denizi paragraf kitabım bitti paragraf adına önerebilceğiniz başka kitap var mı ?

• ben fem'inkini aldım hız'dan sonra ama karekok oneren de cok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorlayacı olsun istiyorum biraz geçen senenin paragraf soruları malum
  • upppp
  • Kaç günde bitti günlük mu çözdün

• 1 ayda bitti hocam 20 yle başlayıp 40 a kadar arttırdım sonlarda
  • Bende çozuyorum sorulari guzeldi.Bittikten sonra Ales sorularini planliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    biyoloji ve coğrafya sorunsalı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaç yapıyorsun şuan bende çözeceğim onu
    Tavsiyem karekök palme çözebilirsin sonra çıkmış sorular önemli

• Palme coz keyfine bak bu arada nasil yayindenizi degerlenidrir misin?

• Yayın Denizi hakkında biraz bilgi verir misin paragraf soruları nasıl ?
  • Bende kitabı 2 gün önce aldım ve daha başlamadım yarın başlamayı düşünüyorum. Yararını gördün mü ve şuanki netlerin nasıl. Türkçeyi kaç dakikada bitiriyorsun?

• Onronr210 kullanıcısına yanıt
    en son zaman 2 de 30 net yaptım hocam sağol önerilerin için bakıcam
  • soruları çok kasıntı değil size süre vermiş şu kadar sürede bitirin diyo o süreye göre bitirmeye çalıyosun. yani süre tutup çözmeniz fayda sağlıcaktır. türkçe 50 dk da bitiyo denemelerde 30 civarında geliyo genelde netlerim.
  • Kitabı hangi zamanlarda çözdünüz ? Ben 95. Safyasına geldim buraya kadar hep sabahları çözdüm ama son 2-3 gündür sabahları baya uykum oluyor çözerken soruyu anlayamıyorum.

• Kendi şahsi kanaatlarıma dayanarak söylüyorum. Piyasada en çok gazlanan şeylerden birisi de bu Yayındenizi'nin Paragraf kitabıdır. Ama mesela Edebiyat soru bankaları iyi LYS için.

Paragraf kitabına gelecek olursak, benim evde şuan çözülmeyi bekleyen Palme-YayınDenizi-Güvender var. Şu ana kadar çözdüğüm ise Karekök Paragraf ile Fem'in Paragraf soru bankası var.
    Fem'in ki gerçekten çok basit.
    Örnek verecek olursam:
    Aşşağıdakilerden oyunculardan hangisi FB'de oynamaz?
    A) Nani B) Volkan C) Van Persie D) Markovic E) Hagi.

Gerçekten kitabın %70'inde yukarıda anlatmaya çalıştığım gibi cevap basit almayın.
    Aynı şekilde Yayın Denizi ve Güvender'in sorularına da göz attım şöyle. Ben burdayım ağabeeey cevap diyor. Almayın.

Alınacak kitaplar: Karekök Paragraf, Palme Paragraf, Max. 5 senenin (Benim tavsiyem 3 ) Ales ve YGS-LYS sınavlarının çıkmış soruları.
    Bundan sonra piyasadaki Fem'in denemelerini çözün. Bölüm denemeleri de dahil. Sınavda çok büyük bir aksilik olmazsa size de bağlı biraz +35 gelmesi lazım.

• theonur07 T kullanıcısına yanıt
    daha çok matematik çalışırken sıkıldığımdığımda aralarda çözüyorum ya da gece çözüp yatıyorum
  • Sydro kullanıcısına yanıt
    dediğin doğru hocam yayın denizinde çok zorlayıcı soru yok ama kitabı amacına uygun çözünce verim alıyosun süre tutarak çözersen yani, karekök paragraf mı alıyım diyosun bide alesin sorularını almayı düşünüyom dediğin gibi ama kitap olarak var mı acaba öyle son 10 yıl 5 yıl falan paragraf olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkozer16

dediğin doğru hocam yayın denizinde çok zorlayıcı soru yok ama kitabı amacına uygun çözünce verim alıyosun süre tutarak çözersen yani, karekök paragraf mı alıyım diyosun bide alesin sorularını almayı düşünüyom dediğin gibi ama kitap olarak var mı acaba öyle son 10 yıl 5 yıl falan paragraf olarak

İlk önce Karekök Paragraf'ı al. Piyasadaki en iyi kaynaktır. Güzel cilalar seni, paklar. Yaklaşık 25-35 günde bititirsin günlük 30-40 soru ile.

Sonra alırsın ales sorularını. Kırtasiyecilere veya fotokopicilerde mutlaka vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.