Şimdi Ara

Yayın denizi edebiyat denemesi aldım nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denemelerin zorluk seviyesi nasıl arkadaslar 35 net civarı yapıyorum sizce nasıl hedefim 45 net

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kolay kanka. 35-45 net aralığı için zaten Yayın Denizi. Seni 45+ nete taşır diye tahmin ediyorum.
  • cetinsangu kullanıcısına yanıt
    İnsanları yanlış yönlendirmesek? geçen yıl son çözdüğüm denemelerdi ve aralarındaki en kalitelisiydi. Renk renk gidiyor zaten, forumda maşallah bu yıl hiçbir denemeyi beğenmiyor. Her şey kolay...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

İnsanları yanlış yönlendirmesek? geçen yıl son çözdüğüm denemelerdi ve aralarındaki en kalitelisiydi. Renk renk gidiyor zaten, forumda maşallah bu yıl hiçbir denemeyi beğenmiyor. Her şey kolay...

Kardeş yanlış yönlendirme ile ne alakası vsr? Bakmadığım, bilmediğim kaynağı niye yorumlayayım? En zor renk morda bile gitmiş kızıl elmayı, boğazkeseni sormuşlar. Bilinmedik yazar yok denecek kadar az. E bilindik yazarı da herkes yapıyor, ÖSYM nasıl eleyecek milleti? İbnürrefik Ahmet Nuri Sekizinci, Hayali Bey, Bahattin Özkişi gibi kıyıdaki yazarları sorarak. Bu arada geçen sene Limit, FDD gibi yayınları çözmemişsin herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinsangu -- 19 Mayıs 2017; 21:28:36 >
    O saydığın yazarların sorulduğu herhangi bir yıl bul, konuş geri. Saçma salak yazarların olduğu denemeler kaliteli değildir ÖSYM tarzı denemeler kalitelidir. İster 16-15-14 fark etmez, çıkanlar bellidir.
  • quote:

O saydığın yazarların sorulduğu herhangi bir yıl bul, konuş geri. Saçma salak yazarların olduğu denemeler kaliteli değildir ÖSYM tarzı denemeler kalitelidir. İster 16-15-14 fark etmez, çıkanlar bellidir.

Ahahah 2016 da Emine Işınsu soruldu, ÖSYM bu yazarı sormadan önceki hangi denemede bu yazar vardı len? Balama, tecnis hangi denemede çıkıyordu? Bu yılki YGS'de bilindik tarzda sorular çıktı değil mi? Umarım ÖSYM YGS deki gibi ters köşe yapar da gider Ümit Yaşar Oğuzcan'ı sorar. Siz de översiniz yayın denizini

Kardeş 12 misin, mezun musun bilmiyorum da kaynaksız atarlanman çok boş. Geçen yıl denge,limit ve yayın denizinin denemeleri çözdüm soru bankası olarak da limit, yayın denizi çözdüm. Limitin mor ve turuncu denemelerinde Emine Işınsu vardı, aynı zamanda soru bankasında ve limit el kitabında da vardı. Emine Işınsu (ayrıntı yazar) değil, öncelikle onu bir öğren. Emin olabilirsin herkesten çok ben istiyorum zor bir sınav olsun diye. Ama saçma sapan duyulmadık yazarların çıkması bilenle bilmeyeni hiçbir şekilde ayırt etmez. O kadar ayrıntı şeyleri çok çalışan adam bile bilemez sonuçta da net dağılımının geçen yıldan bir farkı kalmaz: çok çalışan da az çalışan da belli başlı soruları yapıp çekilmiş olur. Bunu anlayabilmek çok mu zor? Tabii ki öveceğim, yayın denizi sayesinde ayrıntı 2-3 soruyu yapabilmiştim geçen yıl. Safoza bak -.-
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    8 10 tane eser yazar varsa bi tanesi bilinmedik çıktı.Emine Işınsu soruldu da Ziya Gökalp, Ahmet Mithat, Attila İlhan sorulmadı mı? Sanki hepsini bilinmedik soruyolarmış gibi konuşuyorsunuz hocam
  • quote:

Kardeş 12 misin, mezun musun bilmiyorum da kaynaksız atarlanman çok boş. Geçen yıl denge,limit ve yayın denizinin denemeleri çözdüm soru bankası olarak da limit, yayın denizi çözdüm. Limitin mor ve turuncu denemelerinde Emine Işınsu vardı, aynı zamanda soru bankasında ve limit el kitabında da vardı. Emine Işınsu (ayrıntı yazar) değil, öncelikle onu bir öğren. Emin olabilirsin herkesten çok ben istiyorum zor bir sınav olsun diye. Ama saçma sapan duyulmadık yazarların çıkması bilenle bilmeyeni hiçbir şekilde ayırt etmez. O kadar ayrıntı şeyleri çok çalışan adam bile bilemez sonuçta da net dağılımının geçen yıldan bir farkı kalmaz: çok çalışan da az çalışan da belli başlı soruları yapıp çekilmiş olur. Bunu anlayabilmek çok mu zor? Tabii ki öveceğim, yayın denizi sayesinde ayrıntı 2-3 soruyu yapabilmiştim geçen yıl. Safoza bak -.-

Hocam bahsi geçen deneme bu muhttp://www.kitapisler.com/Yayin-Denizi-LYS-3-Hiz-ve-Renk-Turk-Dili-ve-Edebiyati-20X56-Denemeleri_29850.html
    Bir de sizce Limit mi Bu Mu Yoksa Endemik mi alıyım 50+ netim, hedef 53-54.

• Dikten inen dikme kullanıcısına yanıt
    Evet, daha yayın denizini almadım bu yılki sorularını bilmiyorum ama serisi buydu. Limit güzel bir deneme, Endemik'i de arkadaşım çözüyordu o da güzel dedi. Bence +50 için bu kaynakların hepsi güzel ve pek de farkları yok yani. Kitapçıya gittiğinde Endemik,limit, yayın denizi incele hangisi hoşuna giderse onu al.
    Yalnız Emine Işınsu her zaman önemsenir, her kaynakta da sorusu vardır kesinlikle, bu konuda katılmıyorum. :(
  • Dikten inen dikme kullanıcısına yanıt
    Endemik'te ilk deneme epey basit, aslında genel olarak paragraflar kolay. Ama cumhuriyetteki sorularını sevdim ben. Bana hepsi zor geldi :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.