Şimdi Ara

Yaygın anksiyete bozukluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu hastalığı yaşayan var mı ? Beni çok rahatsız etmeye başladı ağlamalarım arttı ama anlık bi geliyor bi gidiyor .psikiyatristle yarım saat konuştuk ama ilk seans olunca pek tavsiyede bulunamadı ben sorunlarımı anlattım daha çok merak ettiğim ağlama geldiğinde kendimi tutmam iyi mi kötü mü sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ağlamanı tutma bence rahatlarsın ağlayınca. ben de aynı problemden psikologa başladım 3.5 yil ilaç kullandım bir fayda göremedim. 2. seansıma yarın gideceğim. ilk seans da sadece beni dinledi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.MOURINHO -- 23 Nisan 2019; 11:35:0 >
  • bahargunesi ben sana âşıktım

Yaygın anksiyete bozukluğu

• hocam bende de mi o var bilemiyorum. 3 haftadır yatıyorum, ayağa kalkınca evden cıkınca hatta yemek yiyeyim diye mutfağa gidince dahi başım dönüyor, dizlerim titriyor, mide bulantısı başlıyor. 4-5 farklı polikliniğe gidip testler yaptırdım hepsi temiz çıktı geriye panik atak, anksiyete kalıyor. ama bu hastalığın 3 haftadır aralıksız hergün sürekli biçimde nöbeti olmaz diye düşünüyorum. psikiyatriye git Xanax versin rahatlarsın diyor herkes, ama Xanax konusunda şüphelerim var, nasıl etkiler hayatımı bilmiyorum. bir de şu var derdi tasası olan, bir şeyleri kafasına takan biri de değilim neden böyle bir durumla karşılaşayım diye düşünüyorum. sanırım 1-2 gün daha böyle düzelmezsem (başka ilaçlar kullanıyorum vertigo için vs.) psikiyatriye gideceğim. ancak şunu sorayım size, ben daha önce hiç psikiyatriye gitmedim tedavi nasıl oluyor bilmiyorum. şehir hastanesine gideceğim orada ücretsiz şekilde normal seans veriyorlar mı, yani oturup beni dinliyor sonrasında tavsiyeler veriyor mu? yoksa şikayetimi söylediğimde 2 ilaç yazıp al bunları kullan düzelirsin mi diyor

• MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt
    Bende daha önce hiç gitmemiştim doktor boşmuş yarım saat sürdü görüşme tıp fakültesiydi benim gittiğim normalde 15 dk sanirim şikayetlerimi anlattım dinledi ilaç gerekir dedi sonra daha detaylı konuşman için başka doktora yönlendircem dedi aynı gün diğer doktorla görüştüm o test yaptı forum doldurttu ek bi durum yok sadece anksiyete var ilaçla hallollur dedi .konuşma pek rahatlatmadı kısa sürünce . citol diye bi ilaç verdi yarım başlıcam . bende titreme vs yoktu mide bulantısı kusma halsizlik vardı şuan yok ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Bahargünesi

Bende daha önce hiç gitmemiştim doktor boşmuş yarım saat sürdü görüşme tıp fakültesiydi benim gittiğim normalde 15 dk sanirim şikayetlerimi anlattım dinledi ilaç gerekir dedi sonra daha detaylı konuşman için başka doktora yönlendircem dedi aynı gün diğer doktorla görüştüm o test yaptı forum doldurttu ek bi durum yok sadece anksiyete var ilaçla hallollur dedi .konuşma pek rahatlatmadı kısa sürünce . citol diye bi ilaç verdi yarım başlıcam . bende titreme vs yoktu mide bulantısı kusma halsizlik vardı şuan yok ama
    doktor değilim ama konuşabiliriz

• boş insan hastalığı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaygı bozukluğu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkiyenin %99 da bulunan hastalık
    Partiye hoş geldin
  • Benim de ağlama krizlerim oluyor.yalnızsam hüngür hüngür ağlıyorum.ama yalnız değilsem tutuyorum kendimi daha kötü oluyor.ağlamak genel olarak rahatlatıyor bende ama ağlayıp kendinden geçerken aklından kötü şeyler geçiyorsa o zaman durum tehlikeli :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun doktora gittiniz mi hiç

• Sanırsam bendede var bir kaç kişi bana sende aksiyete hastalığı var demişti sürekleri arabalarda midem bulanıyor , tansiyonum çıkıyor panik atakta var ve sürekli kusuyorum ama ağlama krizi filan yok psikolojik olarak özgüvenimide kaybettim toplumdan,insanlardan oldukça uzak duruyorum neden inan bende bilmiyorum
  • Fazla hareketsiz yasam biciminden oluyor pek cok sorun, psikoloji,enerji her seyiniz biter. Zaman geçtikçe daha da icinden cıkılmaz bir hal alır. Sporu hayatınızın bir parçası haline getirirseniz zamanla bu tarz problemleri aşarsınız. Arkadaş vertigo yazmış bu tarz hastalıklar için konuşmuyorum ama bunun dışında gereksiz yere bunalım, çok kolay yorulma, her şeye üşenme, özgüven problemi olan kişiler için kesin çözüm. Düzenlilik önemli tabi en az 6 ay yapmadan ben bir farklılık göremiyorum demesin kimse.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bahargünesi B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Evet gidiyorum düzenli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.