Şimdi Ara

Yaya kaldırımına park eden araçlar [ssli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu nedir ya, babalarının malları gibi döşemişler kaldırımları, biri de şikyetçi olmuyor çıkıp. Tekerlekli sandalye kullanan bir engelli olur, brbek arabası süren bir kadın olur, hiçbir düşünce, empati yok bu insanlarda. Bunları söylesem utanmadan gelip beni döverler üstüne.

Fotograflar rastgele girdiğim bir mahalleden alınmıştır(Adana)

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/
    Yaya kaldırımına park eden araçlar [ssli]/1707967/a2b757de-b396-4dc1-94fc-cb872d50a251.png[/simage]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hazır fotoğrafları da çekmişsin, beyaz masa - bimer gibi yerlere gönder. burası doğru yer değil deseler bire nereye atacağına yönlendirirler.

plakayı falan da yakından çek, arabanın adresini bırak. belki para cezası yerler.
  • Beyler avrupa avrupa diyorsunuz da sorun ülkemizde değil insanlarımızda. Avrupada bunu yapsan 5 dakika icinde 2 kişi şkayet eder. Bizde şikayet etmek racona ters derler etmezler. Arayacaksın polisi durumu bildireceksin gelip çekecekler. Çekiciler para kazanmak için garibanların arabalarını çekeceğine bu hırt ların arabalarını çeksin. 1 kere ceza yediğinde bir daha park etmez

• Mantar gibi her yere bina dikmeyi biliyoruz , fakat o binada oturan insanların arabalarını koyacak yeri düşünmüyoruz. Bırak araba koyacak yeri adamlar elinden gelse yol yapmadan bina dikecek tek şerit yol bile yok nerdeyse. Sonuçlarıda böyle oluyor işte
  • Senin yine kaldırım.Daha şimdi çarşıdan geldim,bir tanesi bagajı açık yolun ortasında dörtlüleri yakmış bekliyordu.
  • avrupadaki gibi hesap edilmemis.sorunu surucuye degil.kaldırımı yapana diceksin

adam ne yapsın.kaldırıma degilde yolamı koysun.yolu dar yapmıslar.yapanda sorun

ya yola koycak yada evine goturcek

boyle yorum yazdıysan yaş kaç ehliyet varmı

konu dısına ait konu degil 15 gun

herseyin ofside

• Araba sahiplerinden biri konuya gelmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

Senin yine kaldırım.Daha şimdi çarşıdan geldim,bir tanesi bagajı açık yolun ortasında dörtlüleri yakmış bekliyordu.

ne yapcak mal bosaltırken dukkanamı sokcak

mantıklı yazın.yolun seklinde sorun var.git devlet dairesine yolu avrupa gibi yapsınlar

• Park yeri mi var. Çevre düzenlemesi birimi ne iş yapıyor çok merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

quote:

Senin yine kaldırım.Daha şimdi çarşıdan geldim,bir tanesi bagajı açık yolun ortasında dörtlüleri yakmış bekliyordu.

mantıklı yazın.yolun seklinde sorun var.git devlet dairesine yolu avrupa gibi yapsınlar

Yolları bilip bilmeden konuşma.
  • quote:

quote:

quote:

yer olsa adam oraya park eder.asıl sen konusma

• quote:

quote:

quote:

quote:

yer olsa adam oraya park eder.asıl sen konusma

Nerelisin bilmiyorum ama çok cahil konuşmuşsun.Etraf park yeri dolu.Hem adamında dükkanla işi yok.Ufak bir şey alacaktı,arka koltuğa da koyabilirdi.Tam yolun ortasına park eden adamı savunma bana.Daha zonguldağa gelmeden konuşuyor.Etrafta onlarca park yeri var.Sallama.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.