Şimdi Ara

Yaw Exc Setler + Dmg Option Fln Nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anlamadım unutmuşum baya yaw birileri yardım ederse adam gibi set dizicem yabancı serverda oynuyom 2000 kişi fln var ama ben en eziglerine benziyom dandik dandik setler staff var elimde rehberde yazmıyo bana burda bi açıklama yapabilirmisiniz silahta ne özellik çok önemlidir sette nedir fln filan dmg nasıl artar gibilerinden lütfen yardımlarınızı esirgemeyin beni YABANCILARA KARŞI EZİG GÖSTERMEYİN!!!!

TÜRKÜZ ÜLKÜCÜYÜZ ARYIMCALIK YAPMAYIZ KADERİMİZDE YAZILANI ÇEKMEYİZ SADECE YAŞARIZ!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER TOPİCLERİ GEZDİM BULAMADIM ONDAN AÇTIM !!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• yahu kardeş sen en fazla hangisi koruyosa onu giy bide exe item olayında en fazla ozellik hangisinde varsa sen onla takılır bide ref+dsr bu ikisi en ii ozelliklerdendir ikisi bi arada olursa mukemmel olur k??
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluedevil05

gerekli bilgilerin bu forumda olması lasımbiaraştırırsan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.