Site yöneticilerine sesleniyorum ben ve benim gibi birçok kişi konulara resim koyamıyor "Bu özellik kapalı ya da erişim izniniz yok siteye üye olup tekrar deneyin" diye bir yazı çıkıyor biz siteye zaten üyeyiz bir problemmi var.Birde işin ilginç tarafı bazılarının resim koyabilmesi ama bizim koyamamız gibi bir durum var forumun bize gıcıklığımı var ?Lütfen bir çare bulun.
(Not:Biliyorum bu konu burayla alakalı değil ama başka yazacak yer yok.)
ewt öyle..qwe..qwe..qwe
Site hacklendi ya belki ondandır. Ne desek ki bu duruma yaw?...
quote:
Orjinalden alıntı: moonshine traffic
Site hacklen di mi?
Bu arada Avatar yükleme özelliği vardı şimdi yok ! ne güzel saw'daki kuklayı koymuştum
quote:
bitti mi senin cezan?
quote:
Orjinalden alıntı: rietveld
Site yöneticilerine sesleniyorum ben ve benim gibi birçok kişi konulara resim koyamıyor "Bu özellik kapalı ya da erişim izniniz yok siteye üye olup tekrar deneyin" diye bir yazı çıkıyor biz siteye zaten üyeyiz bir problemmi var.Birde işin ilginç tarafı bazılarının resim koyabilmesi ama bizim koyamamız gibi bir durum var forumun bize gıcıklığımı var ?Lütfen bir çare bulun. (Not:Biliyorum bu konu burayla alakalı değil ama başka yazacak yer yok.)
başka yazacak yer mi yok? ahaha, PM denen bişey var, mod'lara PM atsana !!
quote:
Orjinalden alıntı: serrrrro
quote:
Site hacklen di mi?
Bu arada Avatar yükleme özelliği vardı şimdi yok ! ne güzel saw'daki kuklayı koymuştum
Denk gelmedin galiba. Cuma günü hacklediler siteyi. Sayfayı tazelerken birden kocaman yuvarlak yeşil bir amblem çıktı. Etrafında birşeyler yazıyordu. Altına da açıklama yapmışlardı: "Sayın donanımhaber bilmem neleri, sitenizde ciddi açıklar bulunmaktadır. Daha fazla zarar görmemeniz için böyle bir şey yaptık. Lütfen gerekli önlemleri alın" diye. Yani hacklediler anlayacağın. İşte "ne desek ki bu duruma?" derken bundan bahsediyordum.... Ne desek acaba?
bitti mi senin cezan?
Oooo kimleri görüyorum. Yaw bu site gözümden düştü artık. Kurallar sadece modlar için yapılmış. Küçücük bir olay belki ama arkasında büyük olaylar dönüyor
www.imageshack.us adresini kullanın forumun databasedi boşuna dolmaz hiç olmazsa
quote:
Orjinalden alıntı: Basar
quote:
Orjinalden alıntı: rietveld
Site yöneticilerine sesleniyorum ben ve benim gibi birçok kişi konulara resim koyamıyor "Bu özellik kapalı ya da erişim izniniz yok siteye üye olup tekrar deneyin" diye bir yazı çıkıyor biz siteye zaten üyeyiz bir problemmi var.Birde işin ilginç tarafı bazılarının resim koyabilmesi ama bizim koyamamız gibi bir durum var forumun bize gıcıklığımı var ?Lütfen bir çare bulun. (Not:Biliyorum bu konu burayla alakalı değil ama başka yazacak yer yok.)
başka yazacak yer mi yok? ahaha, PM denen bişey var, mod'lara PM atsana !!
Gerekli cevap verilmiştir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme