Ben hep pazardakilerden duyuyorum warrior dd satılır fln filan dd nedir onu cıkaramadım???Arastırıyorum ama bulamıyorum lutfen yardımcı olun TSK..
quote:Orijinalden alıntı: :MaTi:DD = Dagger Defans Dagger = assasianların kullandıgı bıçaklar örnegin mirage dagger quote:Orjinalden alıntı: :MaTi: DD = Dagger Defans Dagger = assasianların kullandıgı bıçaklar örnegin mirage dagger +1 ve ayrıcı dd 25 felansa 400 engellıyor yane cok ıse yarıoyr 1200 yerıne 800 cıvarı eksık dmgler baya ıı oluyor KO da dd =her sey
quote:Orijinalden alıntı: TheWhiteDragonquote:Orjinalden alıntı: :MaTi: DD = Dagger Defans Dagger = assasianların kullandıgı bıçaklar örnegin mirage dagger +1 ve ayrıcı dd 25 felansa 400 engellıyor yane cok ıse yarıoyr 1200 yerıne 800 cıvarı eksık dmgler baya ıı oluyor KO da dd =her seyAlıntıları Göster ama neden varrior diolar varrior için de dagger var demi?
quote:Orijinalden alıntı: TheWhiteDragonquote:Orjinalden alıntı: :MaTi: DD = Dagger Defans Dagger = assasianların kullandıgı bıçaklar örnegin mirage dagger +1 ve ayrıcı dd 25 felansa 400 engellıyor yane cok ıse yarıoyr 1200 yerıne 800 cıvarı eksık dmgler baya ıı oluyor KO da dd =her seyAlıntıları Göster dd daqqer defance demektir daggerda asasların bıcakları shard md clever vb.
quote:Orijinalden alıntı: valentin32ama neden varrior diolar varrior için de dagger var demi?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: valentin32 ama neden varrior diolar varrior için de dagger var demi? yani dd= dagger defans derken dagger a karşı + bi koruma anlamına geliyor. örnegin dagger defans warrior helmet var diyelim onu taktıgın zaman o olmadan yedigin damage ye göre daha düşük bi damage yiyorsun.
quote:Orijinalden alıntı: :MaTi:quote:Orjinalden alıntı: valentin32 ama neden varrior diolar varrior için de dagger var demi? yani dd= dagger defans derken dagger a karşı + bi koruma anlamına geliyor. örnegin dagger defans warrior helmet var diyelim onu taktıgın zaman o olmadan yedigin damage ye göre daha düşük bi damage yiyorsun.Alıntıları Göster daha az damage yiyodun galiba
quote:Orijinalden alıntı: saqopa_dd daqqer defance demektir daggerda asasların bıcakları shard md clever vb. Alıntıları Göster DD= Dagger Defans... Asasların Wuruşlarından Daha Az DMG AlırsıN
quote:Orijinalden alıntı: :MaTi:quote:Orjinalden alıntı: valentin32 ama neden varrior diolar varrior için de dagger var demi? yani dd= dagger defans derken dagger a karşı + bi koruma anlamına geliyor. örnegin dagger defans warrior helmet var diyelim onu taktıgın zaman o olmadan yedigin damage ye göre daha düşük bi damage yiyorsun.Alıntıları Göster onun gibi bişey
quote:Orijinalden alıntı: Human_upDD= Dagger Defans... Asasların Wuruşlarından Daha Az DMG AlırsıNAlıntıları Göster ama onu satıyolar o zman hhemen alıyım mı????
quote:Orijinalden alıntı: valentin32ama onu satıyolar o zman hhemen alıyım mı????Alıntıları Göster Warriorsan kaçırma
quote:Orijinalden alıntı: ByKorayWarriorsan kaçırmaAlıntıları Göster evt ama sizce onun piyasası kac??
quote:Orijinalden alıntı: valentin32evt ama sizce onun piyasası kac??Alıntıları Göster DD = Dider Drogba..chelsili futbolcu:) sakacıktan ama bız aramızda dagger defans ta derız:)
quote:Orijinalden alıntı: ATSINAGIDD = Dider Drogba..chelsili futbolcu:) sakacıktan ama bız aramızda dagger defans ta derız:)Alıntıları Göster DD kaç? onuda söle
quote:Orijinalden alıntı: valentin32evet onuda söle bariiiAlıntıları Göster evet mesela +7 full DD chitin setli bi warriora asssaslar 200-300 falan vurur yani çok işe yara
quote:Orijinalden alıntı: el_moradevet mesela +7 full DD chitin setli bi warriora asssaslar 200-300 falan vurur yani çok işe yaraAlıntıları Göster diesdede alınır dd chitin priest veya plate dd :d
quote:Orijinalden alıntı: BacaSbpSdiesdede alınır dd chitin priest veya plate dd :dAlıntıları Göster Dies de prıestım war ınt 2 tane dd war 80 assas 520 vuruyor 4,2 k hp oldugunu dusunursek anladınız sız
quote:Orijinalden alıntı: Tako07Dies de prıestım war ınt 2 tane dd war 80 assas 520 vuruyor 4,2 k hp oldugunu dusunursek anladınız sız Alıntıları Göster 25 dd fp helmet, dd li shield, dd talia.. asassların ağladığı an...