Şimdi Ara

Yavuz Ağıralioğlu: Siz, CHP'yi yenmeyi sevdiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yavuz Ağıralioğlu: Siz, CHP'yi yenmeyi sevdiniz

ANAHTAR Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, AK Parti'yi eleştirerek "Biz, sizi memleketin sorunlarını yenin diye sevdik ve destekledik.

ANAHTAR Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, AK Parti'yi eleştirerek “Biz, sizi memleketin sorunlarını yenin diye sevdik ve destekledik. Siz, sadece muhalefeti yendiniz. Siz, CHP’yi yendiniz. Siz, CHP’yi yenmeyi sevdiniz” dedi.

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, halk buluşması ve partisinin Konya il başkanlığının açılışı için kente geldi. Konya Spor ve Kongre Merkezi'nde partililere seslenen Ağıralioğlu, AK Parti’nin memleketinin sorunlarını değil muhalefeti yenmeye çalıştığını söyledi. Ağıralioğlu, “Siz, muhafazakarlığınızın iktidarında hiçbir şeyi muhafaza edemediniz. Sadece iktidarı muhafaza ettiniz. Memleketin sorunlarını yenmeniz gerekiyordu. Biz, sizi memleketin sorunlarını yenin diye sevdik ve destekledik. Siz, sadece muhalefeti yendiniz. Siz, CHP’yi yendiniz. Siz, CHP’yi yenmeyi sevdiniz. Biz, size memleketin kadersizliğini yenin diye güvendik.

Biz, size memleketin sorunlarını yenin diye destek olduk. Biz, sizi memleketin problemlerini çözün diye sevdik. Siz, sadece CHP’yi yendiniz, enflasyonu yenemediniz. CHP’yi yendiniz bir seçim, fakirliği yenemediniz. CHP’yi yendiniz, adaletsizliği yenemediniz. Bir seçim CHP’yi bir daha yendiniz, rüşveti yenemediniz. Bir seçim CHP’yi bir daha yendiniz, israfı yenemediniz. Bir seçim CHP’yi bir daha yendiniz, memlekette emeklinin hakkına, hukukuna halel getirdiniz. Hep CHP’yi yendiniz, memleketin sorunlarını yenemediniz. O yüzden biz, sizi yenmeye karar verdik. Sizden memleketi almaya karar verdik. Sizi sevdik, destekledik, yapın diye dualar ettik. Başaramadınız. Dualarımızı bile geri almaya karar verdik.” diye konuştu.

Kaynak:

Yavuz Ağıralioğlu: Siz, CHP'yi yenmeyi sevdiniz
    Yavuz Ağıralioğlu: Siz, CHP'yi yenmeyi sevdinizhabertürk
    Yavuz Ağıralioğlu: Siz, CHP'yi yenmeyi sevdiniz - Konya Haberleri
    https://www.haberturk.com/konya-haberleri/113543782-yavuz-agiralioglu-siz-chpyi-yenmeyi-sevdiniz

• 2007 seçimlerinde PKK ateşkes ilan etti bir dümen döndüğünü görüp Akp 'ye oy vermeyi düşünürken vazgeçtim . O nedenle sevdik,destekledik gibi cümleler bana uygun değil ama çok da eleştiri yapmamıştım 2012-2013 yıllarına kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seviyorum bu adamı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Memleketin sorunlarını yenmiş işte Türkiye Cumhuriyeti tarihinde CHPden büyük memleket sorunu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.