Şimdi Ara

Yavru yılan ne yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
11.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 8 cm boyunda bir yavru yılan buldum. Ağzı falan çok küçük olduğu için ne verilir bilemedim. Bu yavru yılanlar ne yerler?

• Acil arkadaşlar
  • Sut icerdoye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fare yavrusu dene??
    yada buyuk boceklerden faln dene?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla sizi görünce kendimden utandım. Ben yılandan nefret ederim görünce öldürürüm Normalde hayvansever biriyimdir sineğe bile kıyamam ama yılan antipatim var işte
  • Çekirge veya hamam böceği verebilirsiniz ama en iyisi doğaya geri salmak olacaktır

• süt

• bosislerbunlar kullanıcısına yanıt
    valla seni beni yer herhalde
  • Böcek çekirge vesaire deneyin.

• Biraz süt içirdim sonra doğaya saldım :)
  • Ya ben doğaya salmayı düşünüyorum ama daha yumurtada ... çıktığında ise doğaya salıcam ama ne zaman çıkacağını bilmiyorum . ve evdeyiz yani çıkarsa ve de hele hele zehirliyse ev halkına zarar vermek istemem doğa dedimiz bizim bahçe (bana göre) bizim bahçedede yazık ölür gider hayvan bu arada aklıma gelmişken söyleyim eğer ne yapmamı söyliycek birisi varsa bana söyleyebilir mi ? Ve daha yavru yılan besleyemeyecek kadar küçüğüm :( ( 8 yaşındayım )

• quote:

Orijinalden alıntı: minikhayvansever

Ya ben doğaya salmayı düşünüyorum ama daha yumurtada ... çıktığında ise doğaya salıcam ama ne zaman çıkacağını bilmiyorum . ve evdeyiz yani çıkarsa ve de hele hele zehirliyse ev halkına zarar vermek istemem doğa dedimiz bizim bahçe (bana göre) bizim bahçedede yazık ölür gider hayvan bu arada aklıma gelmişken söyleyim eğer ne yapmamı söyliycek birisi varsa bana söyleyebilir mi ? Ve daha yavru yılan besleyemeyecek kadar küçüğüm :( ( 8 yaşındayım )

nerden buldun yumurtayı nerede su an .

süt ver sütün içine birazcık ekmek içi koy tok tutsun

• yılan nedir abi ya
  • dogada basinin caresine daha rahat bakar, yavru yilan gercekten dusundurucu :) siz buldugunuz yere birakin derim ben :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.